ANADOLU GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ YIL SONU SERGİSİ

ANADOLU GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ YIL SONU SERGİSİ
İlkadım Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi “13. Yıl Sonu Resim Sergisi” açıldı

Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen serginin açılışına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Alican Usta, İlçe Şube Müdürü Ahmet Özkan, Bakanlık Denetmenleri İbrahim Demirbaş, Önder Korkmaz, İlkadım Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Mustafa Bolgı, okul idarecileri, öğretmenler ve sanat severler katıldı.

206 eserin sergilendiği yıl sonu sergisini gezerek öğretmen ve öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Nasıl sofraların bir süsü olursa bu okulumuz da ilimizdeki okulların süsüdür. Okulumuzda öğrencilerimiz müzik, resim gibi dallarda duygularını farklı bir düşünce ve tarzda ifade ediyorlar. Her ilde bir Güzel Sanatlar Lisesi olması zaruri çünkü hem törenlere hem de farklı yorumlarıyla hayatımıza, tarzımıza güzellik katıyorlar. Bu açıdan ben de Güzel Sanatlar Lisemizi önemsiyorum” dedi.

İlkadım’ın hem resim hem de müzik alanında hizmet veren okul olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Okul Müdürü Mustafa Bolgı, “Öğrencilerimizin 1 yıl boyunca yapmış oldukları el emeği olan yağlı boya, kara kalem, pastel, guaj ve seramik eserlerini, Samsun sanat severlerine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sergimizde 206 eser yer alıyor” diye konuştu.

anadolu-guzel-sanatlar-ve-spor-lisesi-yil-sonu-sergisi3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel