"Ana Hedefimiz Ligde Kalmak"

Yılport Samsunspor antrenmanı öncesinde Samsunspor'un defans oyuncusu Lumobir Satka, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yılport Samsunspor antrenmanı öncesinde Samsunspor'un defans oyuncusu Lumobir Satka açıklamalarda bulunarak her puanın, her maçın önemli olduğunu; aynı zamanda ana hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

"Hayal Kırıklığı Yaşadık"

Gaziantep maçı için hayal kırıklığı yaşadığının altını çizen Lumobir Satka, "Gaziantep maçı çok zor bir maç oldu, ama biz bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Hayal kırıklığı da yaşadık diyebilirim. Çünkü 3 puanı alabilmek için gitmiştik, 3 puanı alamadığımız için hayal kırıklığı yaşadık. Tabii ki 1 puanla döndük. 1 puan da çok çok önemli bir puan. Defans olarak gol atabiliyorsanız ve takımınıza yardımcı olabiliyorsanız, bu da çok önemli. O golden sonra da bir defans oyuncusu olarak haftanın en iyi ilk 11'ine seçilmiş olmak da ayrıca bir güzel." diye ifade etti.

"Her Zaman En İyiyi Yapmaya Çalıştım"

Her zaman en iyi performansı göstermeye çalıştığını vurgulayan Satka, "Tabii ki bu biraz adaptasyon ile ilgili bir şeydi. Sezon öncesi kampında ben en iyi performansımı gösterdim diyemem tabii. Markus Gisdol hocamızın gelmesi ile birlikte Milli takımdan gelmiştim. Direk olarak benimle konuştu, benden beklentilerinin neler olduğunu anlattı. Ben de onun benden beklentileri doğrultusunda, gerek antrenmanlarda gerek maçlarda her zaman elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım." şeklinde konuştu.

"Zor Bir Durumdan Çok İyi Bir Duruma Geldik"Ana hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyleyen Satka, "Çaykur Rizespor iyi bir takım, yani iyi bir takıma karşı oynayacağız. Tabii ki bu maça Karadeniz derbisi de diyebilirim. Bizim için bu saatten sonra her puan çok çok önemli. Özellikle evde oynamış olduğumuz maçlarda çok iyi motive oluyoruz ve taraftarımızın desteği ile çok iyi sonuçlar almaya başladık ve bu şekilde de devam etmek istiyoruz. Şu anda bizim ana hedefimiz ligde kalabilmek. Sonuçta ligin başında 7-8 maçtan sonra sadece 1 puanımız vardı, kimse o durumdan sonra bize inanmadı. Tabii çok zor bir durumdan çok güzel bir noktaya geldik, ama puan sıralamasına bakacak olursak, puanlar hala birbirine çok yakın ve bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Her maçın, her puanın çok önemi var. Şimdiye kadar nasıl performans gösterdiysek, ligin geri

kalan kısmında da aynı performansı göstermeye çalışacağız." dedi.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor