Altyapıyı çözemediler

Altyapıyı çözemediler
Kılıç: "En ufak yağmurda şehrimiz felç oluyor."

 

MHP Samsun İl Teşkilatı derneklere yönelik ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini KADEF e gerçekleştiren MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve ekibini, KADEF Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve yönetimi MHP’li konuklarını ağırladı.

Büyükşehir yasasıyla vatandaşın yükünün arttığına da vurgu yapan MHP İl Başkanı Kılıç,”Vatandaşımızın bunlara dur diyecektir” dedi.

 BÜYÜKŞEHİRDE MHP BAYRAĞI DALGALANACAK

Büyükşehir belediyesini de MHP Saflarına katacağını söyleyen MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç,”Büyük şehir belediyesini sizlerin desteğiyle alacağız. Kimseye verilmiş sözümüz yok. Halkımızın da mutabık kalacağı bir adayla alnımızın akıyla yerel seçimlerde başarı sağlayacağız.”dedi. MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP’nin hemşeri derneklerine önem verdiğini, kendisinin de geçtiğimiz yerel seçimlerde nasıl bir sinerji sağlandığını hatırlattı, “Ben Unkapanı mahallesinin çocuğuyum. Arkadaşlarımın çoğu da Kavaklıdır. Hemşeri derneklerinin önemini ve başarılarını en iyi bilenlerdeyim. Bu gün arkadaşlarımızla yabancısı olmadığım bu mekandayım. İyi de oldu” dedi.

15 YILDIR BAŞARISIZ ZİHNİYET GİDECEK

MHP olarak herkesimin kabul edeceği bir adayla bu yarışa başlayacağız. Allahın izniyle de Büyükşehir’de MHP bayrağını dalgalandıracağız.15 yılda Savaştan çıkan Almanya kendini topladı. Samsunlu yöneticiler ise daha altyapıyı çözemediler. En ufak yağmurda ilimiz felç olmaktadır. Bu yüzden başarısız zihniyetin gitmesi gerektiğine inanıyorum. Ben Samsun halkına güveniyorum. Samsun halkına inanıyorum ve ihmal edilmiş, sahipsiz bırakılmış şehrimize hak ettiği hizmeti vermek için Büyükşehir belediyesini de alacağız diyorum dedi. KADEF Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz MHP İl yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MHP İl Başkanı Şaban Kılıç ve ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel