Altyapı yağışlara hazır mı?

Altyapı yağışlara hazır mı?
Yaklaşık 2 ay kadar süredir Samsun geneli ve ilçelerinde yağışın olmaması vatandaşları bir hayli bunaltırken, önceki gün yaşanan kısa süreli yağmur yağışının ardından akıllara Çarşamba ilçesinde ki altyapının olası bir sağanak yağışa hazır olup olmadığı

Çarşamba İlçesi’nde geçtiğimiz aylarda yaşanılan şehir merkezinde vebirçok mahallede yaşanan sel baskınları vatandaşları mağdur etmişti. Özellikle tarım arazileri sağanak yağıştan olumsuz etkilenirken, birçok çiftçi bu olay sonrasında yağışların olabileceğini ancak DSİ’nin yaptığı çalışmalarda yanlışlarının olduğunu belirterek Samsun-Ordu Karayolunu kapatarak eylem yapmışlardı.

Yaşanılan sağanak yağış sonrası birçok gelişmenin yaşandığı Çarşamba ilçesinde 2 aya yakın süredir herhangi sağanak yağışının olmaması vatandaşları bunaltırken, olası bir sağanak yağış ihtimaline karşı Çarşamba’da altyapının yeterli olup olmadığı merak konusu oldu.

İlçe merkezinde yaşanılan her sağanak yağış sonrası birçok yolda ulaşım aksarken, bazı noktalarda kanalizasyon altyapısının yetersizliği nedeniyle işyeri ve halka açık yerlerde su baskınları yaşanmakta. Vatandaşların tepki gösterdiği bu olay karşısında, Çarşamba Belediyesi’nin yaşanılabilecek sağanak yağışa karşı tedbir alıp almadığı merak konusu oldu.


HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber