Altuntaş, "Seve seve yerine girerim" dedi

Altuntaş, Seve seve yerine girerim dedi
METRO Turizm Onursal Başkanı Galip Öztürk’e "Yeniden Adil Yargı" imza kampanyasına imza atarak destek veren Altuntaş, "Benim ayaklarım yok bir şey yapamam ama Galip bey için seve seve içeri girerim" sözleri dikkat çekti

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Mektup göndererek destek veren METRO Turizm Onursal Başkanı Galip Öztürk’e "Yeniden Adil Yargı" imza kampanyasına imza atarak destek veren Altuntaş, "Benim ayaklarım yok bir şey yapamam ama Galip bey için seve seve içeri girerim" sözleri dikkat çekti

HABER-FOTO:Nuri Oğuzhan ŞEKER - Nurhan GÜZEL
Çarşamba İlçesi’nde 3 Aralık tarihinde düzenlenen etkinliğe katılamayan fakat gönderdiği mektupla Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’nin programında büyük takdir alan METRO Turizm Onursal Başkanı İşadamı Galip Öztürk, engelli Fatma Altuntaş’a da gönderdiği çiçekle büyük sevinç yaşatmıştı.
Altuntaş, programa katılan Avrasya Terminali İşletmeleri Genel Müdürü Haluk Tan aracılığıyla Galip Öztürk’ten aldığı çiçeğin METRO Turizm’e yakışacağını düşünerek Çarşamba METRO Turizm’e getirdiğini ifade ederek , “3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikte Galip Bey’den çiçek aldım. Kendisine ince davranışından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Çok sevindim böyle bir düşünceye. Bu almış olduğum çiçeğin METRO Turizm’e çok yakışacağını düşünüyorum. Çiçeği METRO Turizm’e vermek istiyorum" dedi.

"Yeniden Adil Yargılansın"  imza kampanyasına destek vermek üzere METRO İşletmecisi Cemalettin Durmuş'u ziyaret  eden Altuntaş, "İnşallah Galip Bey’e de bir teşekkür etmek, çiçek vermek nasip olur. Yine o programda mektup ve teşekkür yazısı gönderen Galip Öztürk’ün yazdığı yazıyı herkesin görmesini istiyorum. Kendisini tam olarak tanımıyorum. Ama inşallah bir gün onu tanıma fırsatım olur. Onun bu vatana, millete daha çok faydasının olabileceğini düşünüyorum. Kendisinin suçsuz olduğunu ve adil yargılanması gerektiğine yürekten inanıyorum. İlla birisini yargılamak, içeri almak istiyorlarsa ben seve seve Galip Bey’in yerine hapise girebilirim. Dualarımız onunla” ifadelerini kullandı.

g6567dfg.jpg

Konuşmasının ardından Çarşamba METRO Turizm İşletmecisi Cemalettin Durmuş’a teşekkürlerini sunan Fatma Altuntaş, İşadamı Galip Öztürk’ün Adil Yargılanması için imza kampanyasına destekte bulundu. Altuntaş, “Hayatımda ikinci defa imza atacağım. İnşallah Galip Beye şans getirir. Buradan Cumhurbaşkanımıza da seslenmek istiyorum. Kendisiyle görüşme fırsatım olmuştu. İnşallah Galip Öztürk adil bir şekilde yargılanıp, ilçemize gelir. ” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber