ALTINOK,"TERME'Yİ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL"

ALTINOK,TERMEYİ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, daha önce ilçemizde görev yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’u makamında ziyaret etti. Altınok, "Terme'yi unutmam mümkün değil" dedi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Belediyesi Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ve Ulusoy Holding Genel Müdürü ve İşadamı İmran Okumuş birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki makamında ziyaret etti.

ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, ilçemizde görev yaparken ilçe halkının kendisine gösterdiği sahiplenme ve yardımlaşma duygusunu hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Altınok, "Terme’de çok şeyler öğrendim ve güzel insanlar tanıdım. Terme ilçesinde çalıştığım süre içerisinde çok memnun kaldım ve güzel anılarımız oldu. Terme ve Terme’liyi unutmam mümkün değil. Bu nazik ziyaretiniz ve gururlandırdı ve onurlandırdı. Bu vesile ile Terme ilçe halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum" diye konuştu.

Başkan Kul da, Kul İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’un Terme’de Kaymakam olarak görev yaptığı süre içesinde devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergilediğini belirterek güzelliklerle hatırlandığını dile getirdi.

HABER MERKEZİ / TERME BİLGİ GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset