ALTIN MEŞE PARK YAŞAM ALANI DEĞERLİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

ALTIN MEŞE PARK YAŞAM ALANI DEĞERLİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
Altın Meşe Park turizm atağı yaparak misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor

Ziyaretler çerçevesinde, Altın Meşe Park İşletmecisi Muzaffer Altıntaş, Amasya Valisi Sayın İbrahim Halil Çomaktekin’i, Amasya Belediye Başkanı Sayın Cafer Özdemir’i, Amasya Üniversitesi’nin değerli profesörlerinden Prof. Dr. Metin Orbay’ı, iş adamlarını ve beraberindeki heyeti Altın Meşe Park Yaşam Alanı’nda misafir etti.

Altın Meşe Park Yaşam Alanı Turizm Kapılarını Aralıyor

Altın Meşe Park İşletmecisi Muzaffer Altıntaş konuklara yaşam alanında bulunan işletmeleri tek tek gezdirip işletme hakkında bilgiler verdi. Birbirinden farklı lezzetleri misafirlerine tattıran Altıntaş, konuklarına yaşam alanını tanıttı. Heyet Karadeniz’de böyle bir tesisin varlığından memnun olduğunu dile getirdi. Amasya’dan gelecek misafirlere yaşam alanının tanıtılması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirttiler.

Samsun, Altın Meşe Park Yaşam Alanı ile Tüm Dikkatleri Üzerine Çekmeye Devam Ediyor

Altın Meşe Park Yaşam Alanı işletmecisiMuzaffer Altıntaş, Heyete ziyaretleri için teşekkürlerini sundu. Samsun’a yerli turist çekmek amacı ile daha çok çalışma yapılacağını ve bu çerçevede komşu illere de ziyaretler gerçekleştirip, tanıtımlar yapacağını dile getirdi. Tanıtımlar ile komşu illere işletmeyi tanıtıp, Samsun turizmine katkı sağlayacağını belirtti. İlerleyen günlerde komşu illerde işletmenin tanınırlığının fazlasıyla artacağını belirten Altıntaş, misafirlerini güler yüzlü çalışanları ve eşsiz lezzetleri ile Altın Meşe Park Yaşam Alanı’nda ağırlamaya devam ediyor.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir