Altaş Hazırlıkları moralsiz ve sıkıntılı başladı

Altaş Hazırlıkları moralsiz ve sıkıntılı başladı
BAL Ligi ikinci yarısının başlamasıyla birlikte oynadığı 3 maçtan da bir puan bile puan çıkaramayan Çarşambaspor’da Altaş Soya spor maçı hazırlıkları moralsiz ve sıkıntılı şekilde başladı

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

‘Takıma Tanju transfer edildi’

Bal Liginde mücadele eden yeşil beyazlı ekip kendi evinde son olarak oynadığı Ayancık sporla oynadığı maçın ardından hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altaş Soya spor maçı hazırlıklarına dün Adapark tesislerinde yaptığı idmanla başladı. Ard arda alınan kötü sonuçların ardından bir forvet ve bir kanat oyuncusu transferi yapan Çarşambaspor’da yeni transferlerden İbrahim dünkü idmana katılırken Tanju sağlık kontrolünden geçmek için Samsun’a gitti. Bu arada Samsun A2 takımında oynayan İbrahim’in transferinin de tamamlandığı öğrenildi.

‘Halim takımda sorun yaratmaya başladı’

Öte yandan Ayancıkspor maçında sakatlanan kaleci Doğan’ın MR’ının çekildiğini ve tedavisine başlandığı öğrenilirken, bir diğer sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Şener’in ise sağ üst baldırında yırtık olduğu ve tedavisine başlandığı bildirildi. Ayancıkspor maçının devre arasında Teknik Sorumlu İbrahim Hancı’nın ısınma çalışmasına göndermediği ve maç için sahaya almadığı gerekçesi ile maçın ilk yarı düdüğünün çalınması ile birlikte Teknik kadro ve hiçbir yöneticiden izin almadan kendi kendine maç esnasında stadı terk ederek maçı tribünlerden seyreden Halim, dünkü idmana da katılmadı. Teknik Sorumlu Hancı ile yönetimin gerekli işlemleri başlatma yönünde çalışmalara başlamaya hazırlandığı öğrenildi.

 ‘Adem yeniden başlarken yönetim çözüm arıyor’   

     Edindiğimiz bilgilere göre takımda morali bozuk olan ve geçen hafta kadroya alınmayan Adem’in de yönetimle konuşarak takıma daha verimli şekilde çalışarak katkı sağlayacağı ve bu konuda fikir birlikteliğinin sağlandığı öğrenildi. Dün Adapark tesislerinde yapılan çalışmalar öncesi futbolcularla bir toplantı yapan İbrahim Hancı’nın ve futbolcularının morallerinin oldukça bozuk olduğu gözlemlenirken yöneticiler idmanı saha kenarından izlediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir