ALT YAPIDA YOĞUN ÇALIŞMA

ALT YAPIDA YOĞUN ÇALIŞMA
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor voleybol alt yapısı ile dikkat çekiyor. Kırmızı-Beyazlı kulübün yıldız bayan takımı 28 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında Türkiye finallerinde Samsun’u temsil edecek

Genç kız takımı 28 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında, küçük kız takımı ise 10-13 Mayıs tarihleri arasında grup müsabakalarına katılacak.

TAŞKIRAN TEŞEKKÜR ETTİ

Takımlar haftada 10 kez antrenman yaparak yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Alt Yapı Koordinatörü Taşkın Taşkıran, Antrenörler Refayi Bektaş, Ayfer Fil ve Çağatay Bolat nezaretinde yapılan antrenmanlarda oyuncuların hırslı olması dikkatlerden kaçmıyor. Alt Yapı Koordinatörü Taşkın Taşkıran, “Genç, yıldız ve küçük takımlarımızla Samsun’u en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bizim öncelikli amacımız Samsunlu çocuklarımızı Türk voleyboluna kazandırarak, hem ahlaklı hem de yetenekli sporcular yetiştirmek. Bizlere bu imkanları sunan Başta Kulüp Başkanımız Kadir Koçak ve Voleybol Şube Sorumlumuz Yılmaz Kara’ya teşekkür ederiz” dedi. Kırmızı-beyazlılar ayrıca voleybol okulunda da eğitimlerini sürdürüyor.

Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir