ALS İş Makinaları Hizmette

ALS İş Makinaları Hizmette
Çarşamba Belediye Meclis Üyesi İlter Alişan’ın sahibi olduğu ALS İş Makinaları, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde gerçekleştirilen görkemli ve geniş katılımlı açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Eski Samsun Milletvekili Cemal Alişan’ın oğlu, Çarşamba Belediye Meclis Üyesi İlter Alişan’ın sahibi olduğu ALS İş Makinaları işletmesi, Tekkeköy ilçesinde gerçekleştirilen açılış merasimi ile hizmet vermeye başladı.

AÇILIŞA GENİŞ KATILIM

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, iş yerinin yönetim kurulu üyeleri Yeşim Yalçınkaya, Ozan Yalçınkaya, Gökhan Ateş ve davetlilerin katıldığı açılış merasiminde konuşan Firma Sahibi İlter Alişan, “Sanayi açısından Karadeniz’in ilk showroomunu açmış bulunmaktayız. Samsun ve Karadenizli tüm hemşehrilerimize hizmet vermek istiyoruz. Burada forklift ve istif makineleri ürünlerimiz mevcut. Transpalet ve diğer ürünlerden de veriyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Programa katılan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Meclis Üyesi olan İlter Alişan’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, iş hayatında başarı dileklerinde bulundu.

“TARIMA DAYALI SANAYİ ÖNEMLİ”
Açılış törenine katılan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun’da ilk kez bir açılışa katıldığının altını çizdi. En çok önem verdikleri konunun istihdam ve üretim olduğunun altını çizen Vali Dağlı, Samsun’a yeni kazandırılan işyerinin hayırlı olmasını diledi. Vali Zülkif Dağlı, “Açılışa gelen herkese ‘hoş geldin’ diyoruz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Arabadan inerken de söylemiştim. Samsun’da ilk defa bir açılışa geliyorum. Bu da bizim açımızdan özellikli bir açılış. Hep şunu söylüyoruz: ‘İstihdam, istihdam, istihdam’. Bizim oluşturmamız gereken bu. Sanayileşmeyi önemsiyoruz. Tarıma dayalı sanayi de önemli. Bu manada açılışını yaptığımız sektör önemli bir sektör. Bu dükkandaki tüm araçlar sanayiye hitap ediyor. O açıdan da bizim adımıza önemli. Güzel bir girişim olduğunu düşünüyoruz. Allah hayırlı ve bereketli kazançlar versin” dedi.

Programda yapılan konuşmaların ardından açılış törenine geçildi. Kurdele kesiminin ardından davetliler firma merkezini incelediler. Alişan, davetlilere katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

ÇİÇEK YERİNE DİYABETLİ ÇOCUKLARA YARDIM

Açılış merasimi öncesinde ALS İş Makinaları Firması davetlilerden, çiçek gönderimi yerine anlamlı bir bağış yapmalarını istedi. Açılışa çiçek göndermek isteyen davetlilerin Karadeniz Diyabet Derneği’nin ‘Okulda Diyabet Programı’ kampanyası çerçevesinde düzenlenen yardım kampanyasına destek olmaları istendi. Davetlilerce yapılacak yardımların çokça anlam kazanacağı firma yetkilileri tarafından paylaşıldı.

als-is-makinalari-hizmette-(4).jpgals-is-makinalari-hizmette-(1).jpgals-is-makinalari-hizmette-(3).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber