Alperen Ocakları yeni yerinde

Alperen Ocakları yeni yerinde
Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Temsilciliği’nin yeni hizmet binası, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çarşamba ilçesi Uzun Çarşı içerisinde yeni hizmet binasına taşınan Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Temsilciliği’nin açılış programı ocak mensupları ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yoğun programı arasında Çarşamba ilçesinde ki açılış programına katılmak için gelen Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan’ı, Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Temsilcisi Ali Kemal Totuk ve Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam karşıladı. Hizmet binası önünde kurdelesi kesilen hizmet binasını inceleyen Murat Aslan, daha sonra ocak mensupları ile bir süre sohbet etti.
alperen-ocaklari-yeni-yerinde--(8).jpg
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın akabinde konuşma bölümüne geçildi. İlk olarak konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, katılımlarından dolayı Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan’a şükranlarını sundu.
alperen-ocaklari-yeni-yerinde.jpg
Başkan Sağlam’ın konuşmasının ardından söz alan Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Temsilcisi Ali Kemal Totuk ise, Çarşamba Alperen Ocakları’nın yeni yerinde daha aktif bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğini, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkelerini kendilerine düstur edinerek faaliyetlerini sürdürdüklerini vurguladı. Ali Kemal Totuk, konuşmasının son bölümünde ise katılımlarından dolayı Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan ve Alperen Ocakları’nın çevre ilçe temsilcilerine teşekkürlerini sundu.

Totuk’un konuşmasının ardından konuşma yapan Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan ise, “Alperen Ocaklarımız çok şükür 27 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. Milli, manevi değerleri taşıyan gençlerin yetişmesi için mücadelesini sürdürüyor. Üzülerek ifade ediyoruz ki, uyuşturucunun 12’li, 13’lü yaşlara indiği bir ülke, ahlak ve maneviyat yoksunu bir gençlik, bananecilik, hızla yayılan asosyal bir gençlikle karşı karşıyayız. Bunun için bizim gibi kuruluşların bu soruna acilen çözüm bulması gerekiyor. Çünkü gençliğine sahip çıkamayan ülkeler, hep geri kalmış, hep yok olmaya mahkum olmuştur. Onun için bugün burada gençlerimizin yetişmesi noktasında önemli bir faktör olan Alperen Ocakları’nın Çarşamba İlçe Temsilciliği’nin yeni yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başkanımız Ali Kemal Totuk ve Alperenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Diyerek konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından ikramlar verildi. İkramların ardından program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber