ALOHA Yeşilırmak Dershanesi ALC Salıpazarı Sertifika Töreni

ALOHA Yeşilırmak Dershanesi ALC Salıpazarı Sertifika Töreni
Mental Aritmetikte Dünya lideri olan ALOHA Mental Aritmetik Çarşamba Yeşilırmak ALC geçtiğimiz Salı günü Salıpazarı’nda sertifika töreni düzenledi

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Uluslararası Mental Aritmetikte Dünya lideri olan ALOHA Mental Aritmetik Çarşamba Yeşilırmak ALC geçtiğimiz Salı günü Salıpazarı’nda gerçekleştirdiği veli bilgilendirme ve sertifika törenine öğrenci velileri, öğrenciler ve ALOHA Mental Aritmetik eğitmenleri katıldı.

Açılış ve bilgilendirme konuşmalarında; ALOHA Mental Aritmetiği vizyonu, misyonu ve kazanımları vurgulandı. Çocukların kazanımları arasında: Matematiksel işlemleri zihinden ve hızla yapmaları, konsantrasyon ve dikkat yoğunluğu kazanmaları, yaratıcılık ve görselleştirme kazanmaları fotoğrafik hafıza gelişimi kazanmaları, analitik beceri kazanmaları ve en önemli kazanımlarından biri olan öz güvenlerinin gelişmesi olduğu üzerinde duruldu.

Bilgi alışverişlerinin ardından Salıpazarı öğrenci grubunun 1. Seviyelerini bitiren öğrencilerin sertifika törenine geçildi.  Sertifika töreninin bitiminde slayt gösterisi ve ikram yapıldıktan sonra tören sona erdi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber