ALKIŞLAR YEŞİLIRMAKSPOR’A

ALKIŞLAR YEŞİLIRMAKSPOR’A
2014-2015 Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölgesi U-19, U-15, U-11 liglerinde Şampiyon Yeşilırmakspor’un kupalarını Kulüp Başkanı Ömer Öztürk düzenlenen kupa töreninde aldı

Samsun Devlet Su İşleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kupa törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, TFF Müdürü İbrahim Güven, ASKF Başkanı Şener Aydın, ve çok sayıda katılımcı törende yerini aldı.

yesilirmakspor1.jpg

Kupa töreninde Samsun Bölgesi U-15, U-11 liglerinde Şampiyon olan Yeşilırmakspor’un ödüllerini almak için törene katılan Kulüp Başkanı Ömer Öztürk, 3 kategoride ilçemize şampiyonluk yaşatan futbolcularımıza, antrenörlerimize, teknik heyete, teşekkür ederim. Kulübümüz için yeni bir başlangıç. Önümüzdeki sezonlarda her kategoride şampiyonluğa oynayan takım geliyor. Altyapıda 70 tane geleceğin yıldız adayı minik futbolcularımız var.” Şeklinde konuştu.

yesilirmakspor2.jpg

Başkan Öztürk ayrıca, Çarşamba’lı iş adamlarından, resmi kurum ve kuruluşlardan, takımlarına maddi ve manevi destek olmalarını isteyerek şampiyonluk kupalarımızı Çarşamba halkına hediye ettiklerini belirtti.

HABER: Nevzat AKKAYA  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber