Alex'e en büyük darbe

Alexe en büyük darbe
Takım tatilden döndükten sonra Alex'le hiç konuşmayan Kocaman, Vaslui maçı sonrasında da Brezilyalı yıldıza darbeyi indirdi.

 

Takım tatilden döndükten sonra Alex'le hiç konuşmayan Kocaman, Vaslui maçı sonrasında da Brezilyalı yıldıza "Seni artık üst düzey Avrupa maçlarında oynatmayı düşünmüyorum" diyerek en büyük darbeyi indirdi.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ile Alex arasında yaşanan krizin bambaşka bir boyutunun olduğu şimdilerde dilden dile dolaşıyor!

Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre; 3 Temmuz'da sezon açılışı yapan Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman'ın bu açılıştan sonra Vaslui ile oynanan ön eleme turu maçlarına kadar Alex ile bir konuşma yapmadı.

Vaslui maçlarının ardından Alex'le konuşan Kocaman, Brezilyalı yıldıza "Seni üst düzey Avrupa Kupası maçlarında oynatmayı düşünmüyorum" ifadesini kullandı. İşte Kocaman'ın Alex'le bir konuşma yaptığını belirttiği görüşmede söylenen cümlenin bu olduğu belirtildi.

PERDE ARKASI VAR

Alex'in bu konuşmadan dolayı canının sıkıldığı, moralinin bozulduğu, ve çalışma azminin aşağılara vurduğu ifade edildi. Alex, Rumen ekibi Vaslui ile oynanan 2 maçta 11'de oynamasına rağmen play-off turundaki Spartak Moskova maçında kesik yedi ve kulübüde oturdu. İşte tam da bu noktada twitter'daki mesajlar ortaya çıktı ve krizin ana nedeninin twitter'daki mesajlar olduğu fikrine kapıldı.

Oysa iddialara göre bu krizin başlagıcı sezon başına kadar gidiyordu. Bu iddiayı güçlendiren bir bilgi de Alex kanadından geldi. Brezilyalı yıldız, çocuklarının okul kayıtlarını Ağustos ayının başlarında yarım dönem olarak yaptırmış.

ALEX ÇOKTAN KAFASINA KOYMUŞ!

Oysa "Kıskançlık krizi" 21 Ağustos'ta deplasmanda oynanan Spartak Moskova'nın hemen ardından 22 Ağustos sabahı patlak vermişti. Yani Alex, ayrılma fikrini çok daha önceden kafasına koymuş gibi görünüyor.

CRUZEIRO OCAK AYINI BEKLİYOR

Alex'in Ocak'ta ülkesine dönmesine yüksek bir ihtimal olarak bakılıyor. Cruzeiro başkanı da geçtiğimiz günlerde Alex'in transferi için harekete geçtiklerini ülke medyasına açıklamıştı. Alex, Fenerbahçe'ye Cruzeiro takımından gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir