Alex-Yıldırım görüşmesi başladı!

Alex-Yıldırım görüşmesi başladı!
Fenerbahçe'de gözler Başkan Aziz Yıldırım ile kaptan Alex de Souza'nın görüşmesi başladı. Brezilyalı oyuncu, Yıldırım'la görüşmek için kulüp binasına geldi..

 

 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, twitterdaki açıklamaları nedeniyle tepki gösterdiği takım kaptanı Alex de Souza ile yapacağı kritik toplantı merakla bekleniyor.Saat 13:52'de Alex de Souza, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşmek üzere kulüp binasına geldi...

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor’u 3-0 yenerek, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini alan Fenerbahçe’de gözler kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın futbol takımı kaptanı Alex de Souza ile yapacağı görüşmeye çevrildi.

Başkan Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçından sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan olayları konuşmak için Alex’i kulübe çağırdığını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk mücadelesinde deplasmandaki Spartak Moskova maçında yedek soyundurduğu Alex’i, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamanın ardından Gaziantepspor maçının kadrosuna almadı. Kocaman, dünkü maçtan önce yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Alex’i kadroya almamasının taktik gereği değil, duruma ait bir karar olduğunu, Brezilyalı oyuncunun kafasının karışık olmasının da kararında etkili olduğunu ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor