"Aldığımız Galibiyet Taraftarlarımıza Armağan Olsun"

Aldığımız Galibiyet Taraftarlarımıza Armağan Olsun
Samsunspor’un dün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 1 – 2'lik skorla yenmesinin ardından ligde kalmayı garantilemesiyle futbolcuların yüzü gülmeye başladı

 

Galibiyet sonrası tüm futbolcular ve teknik heyete bir günlük izin verilirken Kırmızı Beyazlı oyuncular dün aldıkları galibiyet sonrası stres dolu bir sezon sonunda ligde kalmanın mutluluğunu sosyal medyadan attıkları mesajlar ile de taraftarlarıyla paylaştılar.

İzin günlerinde birlikte vakit geçirmek isteyen Samsunsporlu futbolcular Şaban Özel, Haluk Türkeri ve Mustafa Kayabaşı ise dün aldıkları galibiyet ile stres dolu bir sezonu geride bıraktıklarını söylerken “Aldığımız galibiyet ile çok şükür bu sezonu hayırlısı ile atlattık. Aslında çok daha farklı yerlerde bitirebilirdik ancak bazı talihsizlikler ve şanssızlığımız işleri bu noktaya getirdi. 3 puan tüm taraftar ve camiamıza armağan olsun. İnşallah hep beraber çok daha büyük başarılar elde edeceğiz.” ifadelerini kullandılar.

Öte yandan Samsunspor ligin son haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın Nuri Asan Tesisleri’nde toplanarak başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir