İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ALANYA KESTEL MAÇI

ALANYA KESTEL MAÇI

Mutlak galibiyet parolası ile çıktığımız Alanya Maçında takımımız sahada Kalede Kadir  defansta Safa,Aykut,Hasan,Emre orta sahada Oğuzhan ,Metehan,Fırat,Mustafa İlerde ise Fırat  ve  Muhammed 11 ile başladı,

                   Santroforumuz Muhammed bir pozisyonda kolunun üstüne düştü sanırım ve maça tek kolu ile 45 dakika devam edebildi.Hava topuna çıkamadı,topu kontrolüne alıp oyuna sokamadı.Bu takımımızın en büyük handikabı idi.

                  26 dakikada Kaleci kadir öyle bir hata yaptıki evlere şenlik ve buda ikinci olumsuzluk durumu olarak takımımıza yansıdı.

                  Taraftarımızın HES kontrolü sebebiyle sahaya giremeyişi ayrı bir bir muamma oldu ve üçüncü olumsuzluk olarak hanemize yansıdı.

                  Böyle bir maçı kazanmamız gerçekten zordu fakat maç bitene kadar oyuncularımız gol atma adına çok çaba sarf ettiler.

                  İkinci yarı Muhammet Mustafa DOĞAN sol bek olarak yerini aldığında Emre Fırtına gerçek yerine geçti.İlk yarıda harcadığı üstün performans onu yorduğu için ikinci yarıda çok verimli olmadı.Topu ileriye dripling,çalım vb yollarla taşıyan oyuncularımızdan Emre ve sol bekte bence ziyan olmakta.Muhammed Mustafa DOĞAN ise sol bekte geçmiş yıllardaki performansından uzak oynasa da o bölgenin tek oyuncusu olarak elimizde durmakta.

                 Safa ve Aykut alışmışlar ve daha iyi olma yolundalar.Orta sahada Mete yetenekli ama güçsüz bir süre sonra oyundan düşüyor,Oğuzhan ise üst düzey futbolunu,mücadelesini bildiğim  için  şimdilerde bana yavan geliyor.Oğuzhan bu olmamalı.Mustafa kumaşı nitelikli ve iyi mücadele ediyor ama bal yapma zamanı geçiyor.Fırat çok daha iyi olmalı yeteneği var ama tüm benliği ile sahada değil.İyi niyetli mücadele yetmiyor.

                 Fırat Salur bu maç özelinde istenileni veremedi ve varlığı ile yokluğu belli değildi sahada.

                  Muhammed’e diyeceğim bir şey yok,sakat hali ile mücadelesi takdire şayan.

                  Rakibimiz Alanya Kestel bizden iyi bir takım değil ,yazdığım 3 olumsuzluk maçı kaybetmemizin ana gerekçesi.

        Oyuna giren oyuncularımız Enver,Recep,Muhammed,Ahmet  skoru değiştirecek performansı gösteremediler,daha hazır olmaları gerektiği kanaatindeyim.

         Takımımız sırat köprüsünde ilerliyor ve çok dikkatli olmalı.Her an istim üzerinde hareket ederek yoluna devam etmeli.Bu yapısı ilede transferin gerekliliği yavaş yavaş kendini hissettiriyor.

        Birde takımımızın forması sporcularımızı kilolu gösteriyor sahada,ince çubuklu veya farklı dizayn edilen formaları tercih edelim diye not düşüyorum,dikkate alınır alınmaz.Tribündeki arkadaşların ortak görüşü bu idi.

        Sağlıklı ve Spor dolu günler diliyorum.

        

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR