Alaçam eğitimde çıtayı yükseltiyor

Alaçam eğitimde çıtayı yükseltiyor
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam'da eğitim öğretim kalitesinin arttığını belirterek, "Çıta hızla yükseliyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam'daki bazı okul ve inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Demir, yapımına başlanacak olan ve mevcut eğitim öğretim kurumlarının çıtayı yükselttiğini söyledi.

 

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve beraberindeki partililerle ilçedeki eğitim öğretim kurumlarında bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak Alaçam'da yapımına yakında başlanacak olan 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu arsasında incelemelerde bulunan Demir, daha sonra Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu ile Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geçerek, okul idarecileri ve öğretmenlerle görüştü. Demir, okulda bulunan bazı öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Programla ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Demir, "İlçede hayata geçecek ve eğitim öğretimi yapılan kurumlarda inceleme ve ziyaretlerde bulundum. Hayata geçen her okul ilçe için bir kazançtır. Görüyorum ki, yapılan bu çabalar eğitim öğretimin de kalitesini artırıyor. Öğrenciler ve okullar arasında tatlı bir rekabet oluşuyor. Bu da eğitimde çıtanın yükselmesine vesile oluyor. İnşallah buraya yakında 16 derslikli imam hatip ortaokulu yapacağız. İhalesi yapıldı, yakında ilk kazması vurulacak. Alaçam'daki çocuklarımız artık okumak için başka yerlere değil, kendi ilçesinde ve daha kaliteli bir eğitimle öğrenimini tamamlayıp, vatana millete hayırlı bir birey olacak" dedi.

 

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ile Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar da, Milletvekili Demir'e ilçede yürütülen eğitim öğretim projelerine verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

alacam-egitimde-citayi-yukseltiyor.jpg

alacam-egitimde-citayi-yukseltiyor2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel