AKÜLÜ ENGELLİ ARACININ TALİHLİSİ MURAT KAYA

AKÜLÜ ENGELLİ ARACININ TALİHLİSİ MURAT KAYA
İlkadım Belediyesi, “Çöpünüz Altın Olacak Engeller Ortadan Kalkacak” projesi ile engelli vatandaşları sevindirmeye devam ediyor.

İlkadım Belediyesi, mayıs ayında altın kazanan talihlilere altınları Acem Tekkesi’nde düzenlenen programla teslim etti. Programda konuşan İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Çöpünüz Altın Olacak kampanyasının Samsun ve ülke genelinde dikkat çeken bir çalışma olduğunu ifade etti. Çöpünüz Altın Olsun kampanyasının “Çöpünüz Altın Olacak, Engeller Ortadan Kalkacak” şeklinde sosyal bir projeyle devam ettiği belirten Taş, geri dönüşüm alışkanlığını tüm halka kazandırarak her ay engelli bir vatandaşa kura ile akülü araç verdiklerini söyledi.
Haziran ayının talihlilerinin belirlendiği programda akülü araca 059014 numaralı bilet sahibi Murat Kaya oldu. Program sonrası akülü arabayı kazanan talihli Murat Kaya’a ikamet adresi olan Unkapanı Mahallesi Karacaoğlan Sokak’taki evine teslim etmek için yola çıkan İlkadım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Sakatlar Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Selahattin Asan, Orta Karadeniz Engelliler Derneği Komisyon Başkanı Serap Dilek’i karşısında gören talihli duygulu anlar yaşadı. 
Akülü araba sevincini ailesi ile birlikte yaşayan Murat Kaya, başta İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş olmak üzere emeği olanlara teşekkür etti.
untitled-2.20130705113340.jpg
untitled-3.20130705113349.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir