Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

AKP yüzünden AK Parti kaybedecek

AKP yüzünden AK Parti kaybedecek

Kimse kusura bakmasın ama Fırat Kalkanı ve ardından gerçekleştirilen Afrin Operasyonları Ülke içinde ki FETÖ/PDY Terör örgüt  soruşturmalarını gölge de bıraktı. Hatta çoğu kişi artık bittiğine inanır oldu.

FETÖ zannı ile alınan ve bir süre cezaevinde kalmanın ardından tutuksuz yargılanan bazı kişilerin sohbetlerine istemeden kulak misafiri oldum.  Adamların hepsinde ki düşünce harbiden sıkıntılı. Haksızlar mı derseniz asla...

Bu insanlar sohbetlerinde der ki; FETÖ soruşturmaları 'Ya hep ya hiç!' şeklinde olmalı. Biz FETÖ falan bilmezken, bizi o yapıya sokan isimler var. Sorguda bizlere herkesi sordular. Ama bazı isimlere gelince herkes kör, şaşı ve sağır olup görmüyor, duymuyor ya da bizimle neden abu kişiler alınmadı dediğimizde bizi fırçalıyorlar. Mahkeme kayıtlarına o muhteşem isimleri yazmıyorlar.

Diğerleri soruyor mesela kim, kimler!? Korkudan adamlar isim zikredemiyor ama ip ucunu muhabbet ettiği insanları anlatabilmek için;

-Kim olacak kardeşim siyaseten görevde olan muhteremler ile hesabını bilmeyen iş adamları hüviyetinde ki bazı isimler.

Biz aylarca içeriye tıkıldık. Ama muhteremlere dokunmayı bırakın adamların isimleri dillendirilmedi. Sıkıyorsa konuşun. Konuşan içeriden çıkamayacak hale getiriliyor muhabbet ve iddiaları şok etmeye yetti. Adamlarda isyan ayyuka çıkıyor. Hele siyasi FETÖCÜLER alınmadıkça inananların sayısı da artıyor. 

Bu muhabbetlerin ardından geçenlerde görevden alınan bir AK Partili bir eski başkan ile sohbet ederken;  "Hayırdır neler oluyor. Neden alındınız?" dedim. Cevap netti.

-AK Partinin düşmanı AKP'liler abi. O düşmanlara dik geldik çekemediler ayağımızı akılları sıra kaydırdılar. Ama abi, asıl büyük tehlike 2019 yılında ki seçimler...

Ne var seçimlerde kimin kazanacağı net sıkıtı yok ki dediğimde?

-Sen öyle san. Dip dalgasını AK Parti Genel Merkezi görmüyor. Çünkü AKP Genel merkezi haline gelmişler. AK Partililer olayı göremiyorlar. Belediye ve Milletvekili Seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri ayrı ayrı oylanacak. Göreceksin özellikle Cumhurbaşkanlığı veya Başkanlık ayrı oylanacağı için Reis belki kesin seçilecek ama asıl tehlike Belediye ve Milletvekilliği seçimlerinde AKP'ye oy verilmeyecek.

AKP büyük yara alacak demiyorum tükenecek. Başarıya değil adam kayırmacılığı ve kendi adamcılığına dayalı karar veren Genel Merkezi görünce diyorum ki Sayın Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Merkezini ve partiyi kapatıp yepyeni ve AKP'lilerden bir tek isim almadan yeni parti kurmalıdır. Aksi takdirde ne FETÖ/ PDY ne de AKP den kurtulamayız." sözleri dikkat çekti.

  Şimdi gel bu düşünceye takılma...

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan geleceğin ilk Başkanı olarak seçilir...

Milletvekilliği seçiminde AK Parti mevcuttan çok çok aşağıya düşer...

Belediye Başkanlıklarında yarıdan fazlası başka partilere kayar...

Eeeee, Cumhuru Reisin onca emeği kripto ve AKP(!) Genel Merkezi nedeni ile heba olacaksa!? Çok acil olaya el koyulmalı ve ilk icraat AKP'yi kapatmak ve ardından yepyeni bir parti ile yola devam etmektir.

Aksini düşünmek MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin deyimi ile; Devletin beka sorunu var" gibi söylem ve iddia ile tehlikenin elzem sıkıntıların yarım kalmasına neden olacaksa bu önlem acil alınmalıdır...

Mutlu ve (sağ)- lıcakla kalın...

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi