Akkaya ilk mesajını verdi:" %100 kazanacağız"

Akkaya ilk mesajını verdi: %100 kazanacağız
Bölgesel amatör lig 5. Grupta mücadele eden Çarşambaspor takımında Tarkan Demirhan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Birol Akkaya ilk antrenmanına çıktı. Yeni Teknik hoca İlk Hedeflerinin bu hafta % 100 galibiyet olduğunu açıkladı

Tarkan Demirhan' dan boşalan Çarşambaspor Teknik Direktörlüğüne getirilen ve dün Ada park tesislerinde ilk antrenmanına çıkan Birol Akkaya iddiaları konuştu. Göreve ada park tesislerinde başlayan Akkaya önce futbolcuları ile tesiste ikili görüşmelerde bulunduktan sonra antrenman sahasına çıkarak burada da antrenmana başlamadan futbolcuları ile toplu konuşma ve görüşmeler yaptıktan sonra antrenmana başladı.

Bu arada göreve yeni Teknik Direktör Birol Akkaya gazetemize yaptığı açıklamasında, "Geçen yıl Çarşambaspor takımından giderken gitmemen noktasında çok istekler oldu ama bir ekip ile geldik ve aynı ekiple gitmememiz yanlış olurdu. Ama dikkat ettiğim ilk konu Çarşamba'yı ve Çarşambaspor takımını çok seviyorum. Buraya da Ankara 2. lig ekiplerinde mücadele eden Bugsaş takımında yardımcı antrenör olarak görev yapıyordum. Burayı çok sevmemden kaynaklı hiç düşünmeden teklifi kabul ettim ve görevi kabul ederek başladım.  Ayrıca Çarşambaspor takımının bu ligde değil daha üst liglerde olmasını düşünen bir insanım. Buraya gelmemde ki ilk hedefim ise Çarşambaspor takımını bir üst lige çıkartmak" diyerek şöyle devam etti.

Geçtiğimiz yıl Ahmet Özen'le birlikte yardımcı hoca olarak görev yaptığınız yere şimdi birinci hoca olarak gelmek büyük bir sorun değil mi sorusuna ise Akkaya, "Eleştiri olmayan yerde doğruları bulamazsınız. Ama geçen yıl yardımcı hoca olmam bir handikap değil aksine birinci hoca ile yardımcı hoca arasında pek fark yoktur. Aksine burada önce yardımcı hoca olarak geldiğimizde buranın halkını tanıdık, takımı tanıdık şimdi daha rahat bir şekilde görev yapma fırsatım olacağını düşünüyorum. Bu İlçenin ve takım ile taraftarların düşüncelerini, beklentilerini biliyor daha da zor bir görevi üstlenmiş oluyorum. Ama bildiğimiz konularda ki eksikleri gidererek yolumuza devam edeceğimize inanıyorum."

İlk 4 haftada alınan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet sonrası alınan 5 puan bir sıkıntı değil mi bunu nasıl çözeceksiniz sorusuna ise Akkaya, "Gördüğümüz kadarı ile takım oyuncuları üzerinde büyük bir psikolojik baskı, özgüven kaybı var. Biz ilk etapta bu psikolojiyi  ve özgüveni sağlamayı hedefliyor ve bunu çözerek Sinop maçından mutlak 3 puanla ayrılmayı hedeflemiyoruz aksine mutlaka % 100 bu hafta 3 puanı çok baskılı bir oyunla alacağız. Buna inanıyorum.  Şu anki kadromuz ile Ocak ayına kadar kadroya güveniyorum ve yolumuza devam edeceğiz. Ama Ocak ayında eksiğimiz olduğunu düşünürsek transferler yapabiliriz" ifadelerini kullanarak açıklamasını şöyle tamamladı.

akkaya-ilk-mesajini-verdi-%100-kazanacagiz-(2).20141022113835.jpg

Çarşamba spor Teknik Direktörü Birol Akkaya, "Bizim ilk yarıda ki hedefimiz üstümüzde ki takımlarla ilk etapta puan farkını kapatmak. Bunu da önümüzde ki tüm maçları kazanarak arada ki farkı daha fazla açmadan aksine kapatarak ikinci yarıya daha iyi bir durumda girmek istiyoruz. Ve son olarak Çarşamba halkına ve taraftarına ise mesajım şu olsun. Çarşambaspor taraftarlarını çok seviyorum ve halkımız, taraftarımız bu takımlarına güvensinler. Bu takım onlarla istediğimiz yere gelecek" şeklinde konuştu.

HABER- FOTO: Aslıgül ALTINER- Cihan ÖZTÜRK- Başak SAĞIR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber