AKİM AK Partinin Vatandaşla iletişimini kolaylaştırıyor

AKİM AK Partinin Vatandaşla iletişimini kolaylaştırıyor
AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından oluşturulan AKİM konusunda AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, açıklamalarda bulundu.

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından hazırlanan AK Parti İletişim Merkezi'nin (AKİM) hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse yaptığı açıklamalarda, “Vatandaşlarımız, merkezi yönetim ve parti ile ilgili dilek/şikayet, talep veya önerilerini web sitemizden başvuru formunu doldurarak veya  444 25 44 numaralı telefon, mektup, faks veya bürolarımıza kişisel başvuru ile AKİM'e iletebilmektedir” dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Köse, “AKİM, bugüne kadar ülkemizde hiçbir siyasi parti tarafından uygulanmayan bir halkla ilişkiler modelidir. AKİM aracılığıyla vatandaşlarımız tüm dilek, şikayet, öneri, talep ve eleştirilerini ilgili kamu kurumlarına, seçtikleri milletvekillerine, TBMM'deki ilgili komisyona veya AKP Genel Merkez yöneticilerine iletebilmektedirler. Başvurular ilgili kurum veya kişiler tarafından takip edilip sonuçlar başvuru sahiplerine iletiliyor böylelikle AK Parti ile tüm vatandaşlarımızın eşit şartlarda  ve çift yönlü iletişim kurması sağlanıyor” dedi.

Neden AKİM ?

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse neden böyle bir uygulamaya başvurduklarını ise şu sözlerle açıkladı. Köse, “Türkiye’de siyasi partiler ağırlıklı olarak seçim dönemlerinde toplumla yoğun ilişkiler kurmaktadır, seçmenlerin herhangi bir gerekçeyle siyasi partilere rahatça ulaşabilmesi için parti teşkilat mensupları ile kişisel tanışıklığın bulunmasının yararlı olduğuna dair kanaat yaygındır, bu kanaat vatandaşlar arsında ayrımcılık yapıldığı düşüncesine sebep olmaktadır bu durum da partinin halkla ilişkileri açısından yanlıştır ve seçmen sadakatini zayıflatır. Bizde buna engel olmak amacıyla böyle bir iletişim kanalına yöneldik” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber