AKİF ÇAĞATAY KILIÇ, YENİ KABİNEDE GÖREV ALDI

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ, YENİ KABİNEDE GÖREV ALDI
64. Hükümet belli oldu. Açıklanan kabineye göre AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, 64'üncü hükümet de Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev aldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64'üncü hükümetin bakanlar kurulu listesinde yer aldı.

Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı: Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan,  Başbakan Yardımcısı: Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcısı: Lütfi Elvan, Adalet Bakanı: Bekir Bozdağ,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Sema Ramazanoğlu , Avrupa Birliği Bakanı: Volkan Bozkır,  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Fikri Işık,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı: Fatma Güldemet Sarı, Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu,  Ekonomi Bakanı:Mustafa Elitaş,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Berat Albayrak,  Gençlik ve Spor Bakanı: Akif Çağatay Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı: Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı: Bülent Tüfenkçi, İçişleri Bakanı: Efkan Ala, Kalkınma Bakanı: Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı: Mahir Ünal,  Maliye Bakanı: Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı, Milli Savunma Bakanı: İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı: Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı: Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı: Binali Yıldırım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir