Akçay'a Veda Kahvaltısı...

Akçaya Veda Kahvaltısı...
Çarşamba İlçesi’ne bağlı Dikbıyık Karakol Komutanlığı’nda ki görevinden Salıpazarı Bölük Komutanlığına atanan Başçavuş Hakan Akçay'a eski görev yerinde ki mahalle muhtarları kahvaltılı veda töreni düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde  Samsun’un Jandarma İl Alay Çarşamba ilçe Bölük Dikbıyık Karakol Komutanlığı görevinden Salıpazarı Bölük Komutanlığına atanan Başçavuş Akçay'a Dikbıyık Mahallesin ve çevre 31 Mahalle Muhtarı tarafından Dikbıyık Teras Cafe' de kahvaltı düzenlenerek hem veda ettiler hem de yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyerek veda ettiler.

Teres Cafe' de gerçekleştirilen Kahvaltı da Dikbıyık Mahalle muhtarı Dursun Kontbay yaptığı açıklamasında, Dikbıyık Karakol Komutanlığında başarılara imza atan ve geçtiğimiz günlerde başarılarından kaynaklı Salıpazarı İlçe Bölük Komutanlığına atanan Başçavuş hakan Akçay adına düzenlediğimiz kahvaltımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ben 31 çevre muhtarımızla birlikte Başçavuş Akçay' a haklarımızı helal ettik. Onun başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

akcay-a-veda-kahvaltisi...jpg

Muhtar Kontbay'dan sonra söz alan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, "2 yıl birlikte görev yaptığımız çalışkan, başarılı arkadaşımız Başçavuş Akçay inşallah Salıpazarı bölük Komutanlığında da başarılı olacaktır. Bu bir kamu görevidir biliyorsunuz gelip de gitmeyen yok. Doğupta ölmeyenin olmadığı gibi her şeyin bir başlangıcı bir de sonu vardır. Önemli olan gittikten sonra iyi bir geçmiş ve isimle anılmak önemlidir. Bizler de bir gün gideceğiz. Arkamızdan iyi bir şekilde ve insani ilişkilerimizle ve güzel izlerle görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Bir kere daha muhtarlarımıza teşekkür ediyorum bu nezaketleri nedeni ile ve bundan sonra ki çalışmalarında da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

akcay-a-veda-kahvaltisi..1.jpg

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız' dan sonra Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak ve Belediye Başkanı Halil Akgül' de Başçavuş Hakan Başçavuş' a yeni görevinde başarılar dilediler. Salıpazarı Bölük Komutanlığına atanarak göreve başlayan Jandarma İlçe Bölük Komutanı Hakan Akçay ise Dikbıyık' ta güzel ve başarılı bir çalışma ve akabinde güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum.Bu gün burada ki bu tablo bunu gösteriyor. Bizler kamu görevlisi oalrak gittiğimiz her yerde devletimiz için  gerekli çalışmayı yapmalıyız. Yani bir görev bu ama görevi yaparken hizmet verdiğiniz insani ilişkilerimizin de o nokta da iyi ve düzgün olması gerekir. Bunu başardı isek ne mutlu bizlere. Bundan sonra da aynı tempo ve eforumuzu Salıpazarı ilçesi için sürdüreceğiz. Bu güzel tören nedeni ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

akcay-a-veda-kahvaltisi..3.jpg

Konuşmalar sonrasında Dikbıyık Mahalle muhtarı Dursun Kontbay hediye ve Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız  Salıpazarı Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Başçavuş Hakan Akçay' a   plaket vererek teşekkür etti. Plaket ve hediyeler sonrasında kahvaltı ve tören sona erdi.

HABER: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

akcay-a-veda-kahvaltisi...20151116112038.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber