Ak Parti'lilerden Engellilere Kapak Desteği

Ak Partililerden Engellilere Kapak Desteği
Samsun’da AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları, Canik ilçe esnafı ve halkı ile birlikte engelli vatandaşların tekerlekli sandalye alabilmelerine katkı sağlamak amacıyla, mavi kapak kampanyası düzenledi.

 

Samsun’un Canik ilçesinde bulunan ağaçların, aydınlatma direklerin, uyarı levhaların ve dükkanların önüne pet bidonlar bırakan AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları üyeleri, yoldan geçen vatandaşlardan kampanyaya destek olmalarını istediler.
Bugüne kadar yaklaşık olarak 10 bin kapak topladıklarını belirten AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Serkan Asma, "Mahallemizde, esnafımız ve halkımız ile birlikte böyle bir kampanya yapmaya karar verdik. Mahallemizde ihtiyaç sahibi kişilere bu kapakların sayesinde bizimde öncülüğümüz ile birlikte bir engeli de biz kaldıralım diyerek böyle bir kampanya başlattık. Bu kampanyaya tüm Canik ilçe esnafı ve vatandaşların duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.
AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları'nın başlattığı kampanyaya destek olan ilçe esnafı ise engellilere olan duyarlılığın her geçen gün arttığını ifade ederek, kampanyaya destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel