Ak Parti’den Çocuklara Bayram Hediyesi

Ak Parti’den Çocuklara Bayram Hediyesi
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi 80 çocuğa bayram hediyesi alındı.

AK Parti Samsun Başkanlığı üyeleri, Ramazan Bayramı öncesi ekonomik durumu yerinde olmayan çocukların bayram alışverişini karşıladı. Anlaşmalı mağazalara gelen çocuklar, kendileri beğendikleri kıyafetleri ve ayakkabıları alarak büyük sevinç yaşadılar.

GÖKSEL: “ÇOCUKLARIMIZI BAYRAMDA SEVİNDİRMEK İÇİN BÖYLE BİR PROGRAM YAPTIK”

Amaçlarının çocukları bayramda sevindirmek olduğunu vurgulayan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Ramazan Bayramı, birlik beraberlik ve yardımlaşma bayramıdır. Bu bayramın bilinciyle Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi olan ailelerin evlerine gidip, o ailelere çeşitli gıda yardımları ve psikolojik yardımlarda bulunmuştuk. Bu ziyaretlerde tespit ettiğimiz çocuklar oldu. Bu çocukların bayrama bayramlıklarıyla girmesini düşündük. Çocuklarımızı bayramda sevindirmek için böyle bir program yaptık. Çeşitli giyim mağazalarıyla anlaşmamızı yaptık. Çocuklar ne istiyorlarsa onu alıyorlar. Kimse kimsenin ne aldığına değil, sadece giyindiğini takip ediyor. Çocuklarımız da bu durumdan çok mutlu oldular. Bizim bu davranışla hedeflediğimiz asıl amaç, sosyal yardımlaşmayı güçlendirmek. Böylelikle bu insanlar sahip olmadıklarını görsünler. AK Parti olarak biz her zaman fakir-fukara ve garip-gurabanın yanındayız. Bu yardım ve desteklerimiz sadece bayramlarda değil, bayramdan sonra da devam edecek” dedi.

 

KESER: “BÜTÜN ÇOCUKLAR KENDİ İSTEDİKLERİ KIYAFETLERİ ALDILAR”

Her çocuğun kendi istediği kıyafetleri aldığının altını çizen AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, “Biz geçen sene Ramazan’da da 27 gün boyunca ailelerimizle iftar yapmıştık. Bu sene de ‘Sofranız soframızdır’ sloganıyla birçok eve konuk olduk. Bu evlerdeki ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını toparlayarak kayıtlarını aldık ve bayram coşkularına ortak olmak istedik. Bugün o ailelerin çocuklarıyla birlikte burada birlikteyiz. Çocuklarımızın bayramlıklarını hediye etmek istedik. Bütün çocuklar kendi istedikleri kıyafetleri aldılar biz de yardımcı olduk” diye konuştu.

Her çocuk, elbisesinden çorabına, şapkasından ayakkabısına kadar kendi istediği kıyafetleri alarak bayram alış-verişini tamamladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir