AK Parti’den ‘Başkan kim olsun’ sorusu!

AK Parti’den ‘Başkan kim olsun’ sorusu!
2024 Yerel Seçiminde partilerde belediye başkanlığı adayların netleşmesine kısa bir süre kalmışken, AK Parti genel merkezinin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için anket çalışması gerçekleştirdiği öğrenildi.

AK Parti’de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olan isimler, partinin genel merkezinden çıkacak kararı büyük bir sabırla bekliyor. Partinin genel merkezi tarafından anket çalışmaları gerçekleştirildiği öğrenilirken, Samsun seçmenine telefon yoluyla ulaşılarak ‘Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hangi ismi görmek istersiniz’ sorusu yöneltiliyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için telefon üzerinden gerçekleştirilen anket çalışmasında vatandaşlara, “Eski Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Eski Valisi Osman Kaymak ve Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Demir isimlerinin arasından hangisini Belediye Başkanı olarak görmek istersiniz?” Sorusu yöneltiliyor.

Parti genel merkezi tarafından gerçekleştirilen anket çalışmalarının tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde Samsun ve ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir