AK Partide Yeni İlçe Başkanı Av. Halit Doğan

AK Partide Yeni İlçe Başkanı Av. Halit Doğan
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığına Avukat Halit Doğan atandı. Doğan, "En kısa sürede İlçemizde ki siyasi kaosu sona erdirecek güzel ve duyarlı bir yönetim oluşturarak seçimlere hazırlanacağı" dedi

Eski AK Parti eski İlçe Başkanı Mahmut Çekiç'in görevden alınması sonrasında yapılan temayülde Avukat Halit Doğan ve Mustafa Acar yarışmıştı. Geçen zaman içerisinde AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Süleyman Soylu, Koordinatör Alev Dedegil ve Samsun İl Koordinatörü Hasan Karal'ın yaptıkları görüşmeler neticesinde dün Ankara'ya Avukat Halit Doğan, Mustafa Acar ve Fahri Dalgıç çağrılmıştı.

Dün saat 11.30 da Süleyman Soylu ile görüşmesi beklenen 3 aday başka ilçelerin görüşmeleri nedeni ile saat 15.30 sıralarında gerçekleştirildi. Görüşmelerde her üç isimle de görüşen Komisyon üyeleri İlçe Başkanlığına Avukat Halit Doğan'ın atanmasına karar verdi. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığına atanan Avukat Halit Doğan gazetemize yaptığı açıklamasında, "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Süleyman Soylu, Koordinatörlerimiz Alev Dedegil ve Rize Milletvekili Hasan Karal'dan oluşan heyetle üç aday aynı şekilde görüştük. Görüşmeler neticesinde şahsıma görev addedildiği bildirildiği bildirildikten sonra şimdi nasipse Samsun' a dönüyoruz. Bu saatten sonra İlçemiz için, AK Parti siyaseti için hayırlısı olsun diyorum. İlk iş olarak İl Başkanımız Sayın Fuat Köktaş'tan Mazbatamızı aldıktan sonra nasip olursa  ve en kısa sürede yeni ilçe yönetimimizi tamamlamayı hedefliyoruz. Oluşturacağımız yeni yönetim kurulumuz ilçe siyasetini, AK Parti çatısını toparlayıcı, birlik ve beraberlik içinde çalışacak ekipten oluşacak. Bu vesile hem Cumhurbaşkanlığı ve akabinde Genel Seçimlere bu ekiple yola devam edeceğiz. Kongreye kadar AK Parti ilçe teşkilatı olarak güzel bir çalışma ve ekip ruhu ile görev yapmayı düşünüyoruz. İnanıyorum ki Çarşamba'da artık herşey değişecek ve huzurlu, birlik beraberlik içinde bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm halkımıza ve partililerimize hepimize bu görev hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

HABER- FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber