AK Parti'de taşınma hazırlığı neyin nesi?

AK Partide taşınma hazırlığı neyin nesi?
AK Parti İlçe binası Zübeyde hanım Meydanında ki binasından yer yetersizliği nedeni taşınarak ile Doğu yakaya İmamoğulları binasına taşınmaya hazırlanıldığı öğrenildi. Taşınma haberi üzerine partililer ikiye bölündüğü iddia ediliyor.

2014 Yerel seçimleri hemen akabinde İlçenin Doğu yakasında Belediye binası karşısında bulunan İmamoğulları binasında yeni bina yeri kiralandığı öğrenildi. Kiralanan yeni ilçe binası için İlçe yönetimi tadilat çalışmalarına başladığı ve tadilat çalışmalarını kısa sürede tamamlanarak en kısa sürede yeni binaya taşınma çalışmaları hızlandırıldığı iddia ediliyor.

AK Parti İlçe binasının yeni yerine taşınacak haberi ile partililerden tepkiler de gelmeye başladı. Partililer, "İlçede ki tüm siyasi partiler Zübeyde hanım meydanına taşınırken AK Partiyi dışlar gibi Doğu yakaya taşıma düşüncesi partiyi bitirmek için uğraştır. Bu uğraşın tek nedeni ilçe binası ve ilçe yönetimini Belediye Başkanına daha da yakın yapabilme uğraşıdır. Bu taşınma işi İlçe Başkanını atanması için uğraşan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın teşkilatı daha iyi kontrol edebilmek için belediye binası karşısına taşıma gayreti ve hevesidir. AK Partiyi kendi menfaat ve düşünceleri ile Çarşamba'da halktan uzaklaştırarak bitirmenin hesapları mı yapılıyor? Bu İlçe binasının taşınması hiç doğru bulmuyoruz. Aynı zaman da batı yakada gece geç saatlere kadar her yer cıvıl cıvıl ama doğu yaka da akşam 5-6 dan sonra kimse kalmıyor. Bomboş meydandaki parti binasına kim gidecek. Genel Merkez buna nasıl müsaade edecek anlamadık. 7 Haziran' da ki oy kayıpları bu tür girişim ve düşüncelerin eseri değil midir? Buna müsaade etmeyeceğiz" diyerek tepki göstermeye başladıkları iddia ediliyor.

HABER MERKEZİ

20150626_212016_lls.jpg20150626_212439_lls.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber