AK PARTİ’DE SORUMLU ARANIYOR?

AK PARTİ’DE SORUMLU ARANIYOR?
AK Parti'nin Samsun’un Vezirköprü İlçe Belediye Başkan Adayı gösterdiği Murat Gül'ün adaylığı düşürülmesi sonrasında AK Parti kendi içinde, “Böyle bir hata nasıl yapıldı? sorgulamasının yapıldığı iddia ediliyor.

Samsun’un Vezirköprü AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Avukat Murat Gül’ün Vezirköprü’de Seçim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda adaylığı düşürüldü. Bu haberin ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Vezirköprü İlçe Belediye Başkan Adayımız Murat Gül'ün adaylık süreci ile ilgili Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu'nun vermiş olduğu kararın düzeltilmesi için itiraz yapılmıştır.

Konu ile ilgili hukuki süreç devam etmektedir." Şeklinde açıklaması dikkat çekti. Bu arada iki Genel Başkan Yardımcısı bulunan Samsun Milletvekillerinin de bu olayla birlikte Genel Başkana nasıl hesap vereceğiz diyerek büyük sıkıntıya girdiği iddiaları gündeme geldiği iddia ediliyor.

Bu açıklamaların ardından AK Parti teşkilatları ve partililerin yanı sıra muhalefet partileri ise “AK Parti teşkilatı ve yöneticileri Vezirköprü gibi bir ilçede hem de Avukat olan bir Belediye Başkan adayında böylesi bir hatayı nasıl yaptı? Bu hatanın sorumluları kim?

Vezirköprü’de partililer halkı umursamıyor mu? Soruları ile bu durumun geçmiş yıllarda eski (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olayına benzetilerek, “AK Parti de hafıza kaybına başlamış. Artık teşkilatlar öylesine umursamaz olmuş ki böyle hatalar veya eksikliklerle teşkilatların acilen yenilenmesi gerektiği net belli oluyor. Bu nasıl bir rezalettir” yorumlarına neden oluyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir