AK Parti'de İlk Grup Toplantısı Yapıldı

AK Partide İlk Grup Toplantısı Yapıldı
Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Toplantısı Samsunum-1 Gemisi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti'de ilk grup toplantısı Samsunum-1 Gemisi'nde, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında yapıldı. Düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz Açan, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti’li yeni meclis üyelerini tebrik ederek, "Yeni dönemde güçlü bir grupla güzel bir başlangıç yapıyoruz. Artık tek bir meclisle şehrimizi yöneteceğiz. Ekonomi projeleri bu dönemde önceliğimiz olacaktır. Yatırıma dönük olan bürokrasiyi en aza indirerek yatırımcının önünü açacağız. Seçim öncesinde vaat ettiğimiz şeyleri inşallah hep birlikte hayata geçirip 2023 vizyonuna yakışan bir icraatı ortaya koyacağız. Hepinizi yeniden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "86 kişiden oluşan olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği'nin 69'u AK Parti’li üyelerden oluşmaktadır. Sizler grup toplantılarına mazeretsiz katılarak, grup toplantılarında sizlerinde görüşlerinizi bildirerek alınan kararların hayata geçirilmesi için, meclis çalışmalarında alınan kararların arkasında durarak ülkemizin, milletimizin, ilimizin, menfaatleri doğrultusunda, disiplinli bir çalışma göstererek, parti misyonu ve vizyonu ile hareket edip güzel çalışmalara, en iyi hizmetlere imza atacağınıza inancımız tamdır. Bu anlamda yeni dönemde AK Parti Grup Başkanvekiliği'ne Nihat Soğuk, Grup Sözcülüğü'ne Av. Kemal Şenocak, Grup Katipliği'ne ise Esra Türkoğlu seçilmiştir. Seçilen arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Grup toplantımızın şehrimize, partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm belediye meclis üyelerimizi tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel