AK Partide ilk aday Taflan devamı bugün...

AK Partide ilk aday Taflan devamı bugün...
AK Parti aday adaylık başvurularına 5 Kasım tarihinde başlamasının ardından ilk müracaat Tarihçi-Yazar Adem Taflan' dan geldi. AK Parti de bu gün 3 isimin daha müracaat edeceği öğrenildi

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Aday adaylarının adı günlerden beridir sokakta konuşulurken, AK Parti müracaat tarihlerini açıklamıştı. Açıklanan 5 Kasım- 12 Kasım tarihlerinin açıklanması ile sokaklarda dillendirilen isimlerden Pazar gününe kadar hiç bir ismin müracaat etmemesi dikkatlerden kaçmadı.Pazar günü akşam saatlerinde Parti binasına gelerek resmi müracaatı yapan ilk isim Tarihçi- Yazar Adem Taflan oldu.

 

Yerel seçimler için AK Parti de Kamuda çalışanların istifa tarihi hariç normal partili ve vatandaşlar için belirlenen tarih bu gün sona ererken edindiğimiz bilgilere göre bu gün Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selami Arslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve eski Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk ve AK Parti Çarşamba İlçe Kurucu Başkanı ve Milletvekili aday adayı Mustafa Acar'ın resmi müracaatı yapacağı öğrenildi.

Kulislerde konuşulanlara göre resmi müracaatı yapan ve yapacak olan isimler dışında sürpriz isimlerin de olacağı gibi AK Parti İlçe Başkanı Av. Halit Doğan ile mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın ise Genel Merkezden istifa veya müracaat etmemeleri eğer aday gösterileceklerse bu durumda istifaları alınarak adaylık müracaatının ilerleyen dönemde yaptırılacağı öğrenildi. Şimdi bu gün AK Parti de kimler müracaat edecek ona çevrilerek meraklı bekleyiş başladı.

HABER- FOTO: Ayhan GONCA- Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber