AK Parti’de İlçe Adayları belirlendi

AK Parti’de İlçe Adayları belirlendi
REİS’İN ONAYI BEKLENİYOR

AK Parti’de, Büyük Şehir Belediye Başkanı Halit Doğan adının açıklanmasından sonra gözlerin çevrildiği İlçe Belediye Başkan aday isimlerine çevrilmiş ve haftalardır yaşanan gerilim bu gün yapılan ilk toplantı ile sonuçlandı. Şimdi gözler Reisin vereceği onaya çevrildi.

Samsun’daki İlçe Belediye Başkan aday isimlerine çevrilmiş ve haftalardır yaşanan gerilim bu gün yapılan ilk toplantı ile sonuçlandı. Hazırlanan liste Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. AK Parti’de, Samsun’daki ilçe belediye başkan adayları ile ilgili son çalışmalar tamamlandı. AK Partide yapılan son çalışmalar akabinde hazırlanan ilçe belediye başkan adayı listesi ise AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.

Bu gün alt komisyon tarafından belirlenen listeye göre bazı ilçelerde bir isim, bazılarında iki isim belirlenmiş ve hazırlanan listenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan son notları da gözlemledikten sonra ilçe belediye başkan adaylarını tek isme düşürerek onaylayacak. Ardından kesin aday listesi Yarın veya en geç Perşembe günü açıklanacağı belirtiliyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir