AK Partide Aday adaylığı 16 Kasım'a uzatıldı

AK Partide Aday adaylığı 16 Kasım'a uzatıldı
AK Parti aday adaylık başvuruları 16 Kasım 2018 tarihine kadar uzatıldı. Müracaatların uzatılması haberi ile birlikte dün İlçe teşkilatına iki müracaat daha yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Aday adaylarının açıklanan 5 Kasım- 12 Kasım tarihleri dün Genel Merkezden yapılan son dakika açıklaması ile 16 Kasım  Cuma gününe kadar uzatıldı. Müracaatların 16 Kasım Cuma gününe kadar uzatılması ile birlikte Çarşamba İlçe binasında müracaat yapacak bazı isimlerin Cumayı beklemeye başladığı iddia edildi.

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatına Pazar gününe kadar hiç bir isim müracaat etmemiş ve Pazar günü ilk olarak Tarihçi- Yazar Adem Taflan büyük bir törenle müracaatını gerçekleştirmiş gözler dün yapılacak isimler ile müracaatlara çevrilmişti. Dün ise ilk olarak saat 14.00 da AK Parti Çarşamba İlçe Kurucu Başkanı Mustafa Acar sade bir törenle müracaatını gerçekleştirdi.

Mustafa Acar'dan sonra ise akşam 16.00 saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Soğuk müracaatını gerçekleştirirken, müracaat etmesi beklenen Samsun Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Selami Arslan'ın müracaat tarihinin Cuma gününe kadar uzatılma haberi ile müracaatını yapmadığı öğrenildi.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber