AK Parti’de 84. İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti’de 84. İlçe Danışma Toplantısı
AK Parti Çarşamba 84. İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Çarşamba Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çarşamba Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda geniş katılımla gerçekleştirilen toplantı programı açılış ve yoklama sonrası Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Akabinde konuşmalara geçildi. İlk olarak konuşan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, “2020 yılının ilk İlçe Danışma Toplantısını gerçekleştiriyoruz. Teşkilat olarak çalışmalarımızı hızlandırmaya devam ediyoruz. Her zaman partimizin prensiplerine uygun bir şekilde çalışarak teşkilatlarımızı diri tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malumunuz bir delege seçimi süreci ile birlikte kongre sürecine girdik. 8-9 Aralık’ta sizlerinde yoğun katılımı ile delege seçimlerini gerçekleştirdik. Bu süreçte Mahalle başkanlarımızla toplantılarımızı yaparak mahallelerimizin taleplerini dinledik. AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Üye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu konuda hızlı bir şekilde sahadayız. Gecemizi gündüzümüze katıp koşturmak zorundayız. Gelecek nesillerimize çok daha güçlü bir Türkiye bırakmak için koşturmak zorundayız. Bu düşünceyle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak yapılan etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Başkan Taner Özden’in konuşmasının ardından söz alan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Belediye Başkanlığı seçildiği günden bugüne kadar 10 aylık süreçte belediye olarak yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Çarşamba’ya birçok hizmetin yapıldığını ve önemli projelerinde kazandırılacağını ifade eden Başkan Doğan, Çarşamba’nın sorunlarının çözülmesi için büyük gayret sarf ettiklerini, 5 yıl içerisinde ilçenin başlıca sorunlarının çözüme kavuşması için aynı gayretle çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, faaliyetleri katılımcılarla paylaşmasının ardından konuşmasını tamamladı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın konuşmasının ardından konuşan AK Parti Samsun Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muharrem Kayan’da teşkilat yapısı ve teşkilatların tutumları konusunda tavsiyelerde bulundu.

İl Başkan Yardımcısı Muharrem Kayan’dan sonra konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise, AK Parti Teşkilatlarının istişare halinde olduğunu vurgulayarak, yapılan istişarenin önemli kazanımlar sağladığını aktardı. Konuşmasının büyük bir bölümünde ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Yılmaz, partisinin Samsun ve Çarşamba ilçe teşkilatlarını çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Program konuşmaların ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber