AK PARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ DİLEK YÜKSEL ÇARŞAMBA’YI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ DİLEK YÜKSEL ÇARŞAMBA’YI ZİYARET ETTİ
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Tokat Milletvekili Dilek Yüksel Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Tokat Milletvekili Dilek Yüksel Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe başkanı Mehmet Köse ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yüksel yaptığı ziyaret esnasında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yüksel, Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğu dönem içinde Çarşamba Koordinatörlüğü yaptığı ve Çarşamba’yı çok iyi tanıdığını dile getirdi. Yüksel, şu anda da Amasya il koordinatörlüğünü yaptığını da sözlerine ekledi.

Partisinin yaz çalışma programı kapsamında çeşitli ziyaretler ve çalışmalar yaptıklarını ifade ederek sözlerine devam eden Yüksel, “Ülkemiz siyasetin çok yoğun olduğu bir dönemden geçiyor. Çeşitli güçlerin ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştıkları bir gezi olayı var hepiniz biliyorsunuz. Bundan kaynaklı bizlerde çok yoğun günler geçirdik. Bu sürecin ekonomimize ve kardeşliğimize verdiği zararı hepiniz gördünüz. Herkes aklını başına alacak ve biz ne yapıyoruz diye soracak. Bu ülkenin 10 yıl içinde elde ettiği kazanımların, ekonomik gücün iki eylemle bitemeyeceğini herkes gördü. Geçtiğimiz günlerde yazdığım bir Twit ile de ifade etmeye çalıştım, “edebi gereği millet gerekli cevabı sandıkta vermek için bekliyor.” Yoksa milletin vereceği çok cevap var ama milletimiz cevabını sandığa saklıyor” dedi.

Milletvekili Dilek Yüksel tarım ile alakalı olarak geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını Tarım Bakanı Mehdi Eker’in bütün bürokratları ile birlikte bölgelerde toplantılar yapacağını ve çiftçilerin sorunlarını dinleyeceğini ifade etti. Yüksel, AK Parti Milletvekillerin sürekli vatandaşın içinde olduğunu herkesi dinlediğini bundan dolayı da kendi programlarının çok yoğun bir tempoda devam ettiğini dile getirdi.
.20130719101710.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber