AK Parti Teşkilatı İftar’da buluşuyor…

AK Parti Teşkilatı İftar’da buluşuyor…
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı her yıl gerçekleştirdiği İftar Yemeğini bu yıl Ada parkta bulunan Göl restoran bahçesinde düzenliyor. Düzenlenecek İftar yemeğine İlçe Başkanı Doğan, tüm Çarşambalılar davetlidir dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başlarken bir yandan da parti teşkilatının çalışmalarını sürdürüyor. Her ay düzenli olarak yapılan İlçe Danışma Kurulu toplantısını bu ay Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirecek.  İlçe Divan Toplantımızda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yanı sıra genel seçimler için yapılacak çalışmalar görüşüleceği öğrenildi.

Toplantı sonrasında ise AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği İftar Yemeği etkinliği bu yıl Ada park Göl restoran bahçesinde partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapılması planlanıyor. Bu yıl ki düzenlenecek olan iftar yemeğine Partililerin yanı sıra Çarşamba Halkı Davet edilirken, yemeğe Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da katılacağı öğrenildi.

Verilecek iftar yemeği hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, “16 Temmuz 2014 Çarşamba(bugün), Ada park Göl Restoran bahçesinde AK Partimize gönül veren vermeyen tüm halkımızı iftar yemeğimize davet ediyorum. İftar yemeğimize Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın katılımları ile gerçekleştireceğimiz gibi partililerimizin ve Çarşamba Halkının yoğun şekilde bu etkinliğimize katılımlarını bekliyoruz” İfadelerini kullandı.  

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

ak-parti-teskilati-iftarda-bulusuyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel