AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi

AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi
AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen, Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, Siyaset Akademisi’nin 8 Haftalık eğitim programı sona erdi.

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın düzenlediği "Siyaset Akademisi" 8. hafta ders programı, PDA Eğitim Danışmanlık Genel Koordinatörü Abdulkadir Özbek ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın sunumları ile sona erdi. 
Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen Siyaset Akademisi 8. hafta eğitiminde ilk olarak Kariyer Uzmanı Abdulkadir Özbek tarafından 'Hafızanı güçlendir' adlı eğitim verildi. 
 
Bilgiyi Hafıza da tutma teknikleri, İsimleri hafızaya almanın önemi, Beyinin bölümleri ve işlevleri gibi konular hakkında katılımcıları bilgilendiren Özbek, yaptığı gösteriyle de hafıza şov yaptı. Özbek, katılımcılardan tek tek alınıp arkasında bulunan panoya yazılan 20 değişik atasözünü sırasıyla tek tek okudu. Özbek, "Bu hafızaya herkes sahip olabilir önemli olan beynimizin gelişiminde yararlı olabilecek besinleri tüketmek, kitap okumak, sıradışı hayaller kurmak, bir sanat dalıyla uğraşmak hafızamızı güçlendirecektir. Güçlü hafızaya sahip olan insanların, konuşma, iletişim, öğrenme, motivasyon, konsantrasyon gibi konularda özel yetenekler kazandığını unutmamak gerekir" dedi. 
 
'Vatandaş Başkan'
Eğitimin ikinci bölümünde ise Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, katılımcılarla deneyimlerini ve icraatlarını paylaştı. “Belediye başkanı yönettiği kentin tek sorumlusudur” diyen Demircan; “İyi bir yöneticide bulunması gereken 2 özellik vardır: 1. Mesuliyet; 2. Samimiyettir. Bu iki özellik eğer yoksa hiçbir şey olmaz. Yerel yönetimde önce küçük konuları, meseleleri halledemezseniz yönettiğiniz kenti hiç bir zaman başarıya refaha ulaştıramazsınız. Bu anlamda belediyemizde uygulamaya koyduğumuz 'Vatandaş Başkan' projesiyle tüm hizmetleri tek çatı altında topladık. Artık cep telefonlarından bile bu uygulamaya girip ilçede eksik görülen konuları, istek ve talepleri halkımız anında bizlere ulaştırıyor. Teknolojinin getirdiği imkanların hepsinden yararlanıyor, vatandaşın isteklerini en kısa sürede çözüyor, sıkıntılarına çare oluyoruz" dedi.
 
ak-parti-siyaset-akademisi-sona-erdi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel