AK Parti Samsun Teşkilatı'ndan birlik ve beraberlik yemeği

AK Parti Samsun Teşkilatından birlik ve beraberlik yemeği
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'de görev yapan kurucu ve mevcut ilçe başkanları ile biraraya geldi. Fevzi'nin Yeri'nde düzenlenen akşam yemeğinde AK Partililer birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

HABER MERKEZİ
 
Düzenlenen akşam yemeğinde konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'de görev yapan ve yapmakta olan kurucu ilçe ve mevcut ilçe başkanlarıyla biraraya geldiklerini belirterek, "AK Parti'ye hizmet eden, siyasetin asıl yükünü çeken hizmet erleriyle biraraya geldik. Bu birliktelikte ilçe başkanlarımızın hem tecrübelerinden istifade etmek, hem yaşadıkları dönemdeki siyasetin meşakketli yollarını yad etmek istedik. 
 
Siyasette ahde vefa yoktur deyiminin doğru olmadığını göstermek ve siyasetin insan öğütme mekanizması değil, tam tersi siyasetin malzemesinin insan olduğunu insanı kazanmak gerektiğini vurgulamak için biraraya geldik. Bütün arkadaşlarımız davetimize katıldı. Biz onların her zaman yanında olacağız, arkadaşlarımızın engin tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz." diye konuştu. Yemeğe katılanlar da; böyle bir yemekte kendilerini unutmayarak bir araya getiren İl Başkanı Fuat Köktaş'a teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel