Ak Parti Samsun Teşkilatı Kampa Giriyor

Ak Parti Samsun Teşkilatı Kampa Giriyor
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 7 Şubat perşembe günü AK Parti Genel Merkez'inde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Karadeniz Bölgesi Bölge Koordinatörleri, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanlar

 

Haber-foto: Ayhan GONCA

Karadeniz Bölgesi, Bölge Koordinatörleri, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanlarının AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan istişare toplantısı hakkında açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, yapılan toplantının çok verimli ve faydalı geçtiğini dile getirdi.

Genel Başkan, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda Karadeniz Bölgesindeki illerin ekonomik gelişimi ve teşkilat yapılarının görüşüldüğünü söyleyen Başkan Köktaş, "7 Şubat Perşembe günü Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın huzurlarında yapmış olduğumuz toplantı verimli ve faydalı geçti.  Başbakanımızın huzurlarında illerin ekonomilerinin 10 yıl içerisinde nereden nereye geldiğini,  İl Özel İdaresi Hizmetleri’nin ne kadar başarılı çalışmalar yaptığını, kamu yatırım miktarlarının ne kadar olduğunu ve ayrıca teşkilat durumlarının nasıl olduğu konuları hakkında görüş alışverişin de bulunulduğu gibi demokratik açılım ve terörün bitirilmesiyle ilgili belirlenen yol haritasına Karadeniz’in nasıl baktığı konusunda bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.  Kuruluşundan bugüne kadar Olağan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantılarına önem veren Genel Başkanımız bu tip bölgesel toplantılara da önem ve ehemmiyet vermektedir. Bu anlamda bu toplantımız hem bölgemiz açısından hem de ülkemiz açısından faydalı olmuştur.

Ayrıca  bu toplantıda hem Türkiye genelin de yapılan, hem de il bazında yapılan anketleri Genel Başkanımız dan öğrenme fırsatını yakaladık.  Bu ankete göre AK Parti’nin Türkiye’de %52 üzerinde olduğu, il ölçeğinde ise bölge illeri arasında en iyi illerden biri olduğumuzu, belediye hizmetleri memnuniyeti açısından da iyi olduğumuzu öğrenmiş olduk. Şöyle ki mevcut Samsun Büyükşehir sınırları içinde yapılan ankette AK Parti’nin oy oranın %57,7, büyükşehir belediyesinden memnuniyetin de %70’in üzerinde olduğunu Başbakanımızdan dinleme imkânımız oldu.

Parti teşkilatları olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantılarına, bölgesel toplantılara, ilçe danışma kurulu toplantılarına, il danışma kurulu toplantılarına, yerel yönetimler toplantılarına önem verdiğimiz kadar eğitim ve bilgilendirme toplantılarına da çok önem vermekteyiz. Bu bağlam da İl Başkanlığımızın organize edeceği, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın ve onun uygun gördüğü genel başkan yardımcısı ve ilgili konuşmacıların katılacağı teşkilat içi eğitim toplantımızı da 16-17 Şubat tarihinde Yalçın Otel – Fatsa’da gerçekleştireceğiz. “ dedi.

 

SAMSUN TEŞKİLATI KAMPA GİRİYOR

İki gün sürecek olan teşkilat içi eğitim programı kapsamında teşkilat olarak kampa gireceklerini belirten Başkan Fuat Köktaş, " Genel Merkezimizin düzenleyeceği ve 2 gün sürecek olan teşkilat içi eğitim programıyla kampa gireceğiz. Eğitim programında genel merkez katılımcıların teşkilat üyelerine vereceği bilgi ve tecrübe paylaşımı teşkilat içindeki birlik, beraberlik ve koordinasyonun pekiştirilmesi açısından da önemli olacaktır. Yine daha sonraki süreçte yerel yönetimlere yönelik hazırlıklarımızı tamamlayarak inşallah 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Samsun’da oy oranımızı artırarak partimizi başarıyla çıkartacağız." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz