AK Parti Samsun Eğitim Kampı Tamamlandı

AK Parti Samsun Eğitim Kampı Tamamlandı
AK Parti Samsun İl Teşkilatının, Yalçın Otel - Fatsa'da iki gün süren Teşkilat İçi Eğitim Programı kampı sona erdi

 

HABER: Serkan KARAHAN


Cuma gününden itibaren Yalçın Otel - Fatsa'da bir araya gelmeye başlayan Ak Parti Samsun il teşkilatı üyeleri iki günlük Eğitim kampı sürecini tamamladılar.

Program AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın açılış konuşması ile başlarken, yaklaşık 700 kişinin katıldığı Teşkilat İçi Eğitim Programı kapsamında Çarşamba Ak Parti ilçe Teşkilatı da programa yaklaşık 50 kişilik bir grub ile katıldı.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Sekreter Haluk İpek, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Samsun Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal programın birinci günü olan Cumartesi günü,  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık, Doç. Dr. Hüseyin Aykut, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'de kampın ikinci günü olan pazar günü sunumlarını gerçekleştirdiler. 

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Yalçın Otel - Fatsa'da iki gün süren Teşkilat İçi Eğitim Programı kapsamında AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve Genel Başkan Yardımcısı Genel Sekreter Haluk İpek'in açılış konuşmasının ardından, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, katılımcılara Teşkilatta İlişkiler ve iletişim konulu konuşma yaptı. 

Daha sonra AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, hükümetin yapmış olduğu icraatlarla ilgili olarak konuşmasını tamamladıktan sonra, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Yeni Büyükşehir Yasası ve Yerel Yatırımlar konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Öğle arası sonrası eğitim programının ikinci kısmında Akademisyen Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Siyasi Tarih konulu konuşması katılımcılar tarafından büyük ilgi görürken, programın kapanış konuşmasını ise Teşkilatta Toplantılar ve Koordinasyon adlı konuşmasını yapan AK Parti Rize Milletvekili Samsun Koordinatörü Hasan Karal tarafından yapıldı. 

Pazar günü yapılan  program da ise Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Fikri Işık, Doç. Dr. Hüseyin Aykut, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’de  sunumlarını sunumlarını gerçekleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber