AK PARTİ SALIPAZARI’NDA KAYA YENİDEN BAŞKAN

AK PARTİ SALIPAZARI’NDA KAYA YENİDEN BAŞKAN
AK Parti Salıpazarı 5. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Yücel Kaya yeniden başkan seçildi

AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi Hasan Çelebi Çok Programlı Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.
Düzenlenen kongreye AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 23.Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İl ve ilçe yönetim, kadın ve gençlik kollarının başkanları, delegeler ve teşkilat üyeleri katıldı.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yücel Kaya, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül de selamlama konuşması yaparak belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ve 23.Dönem Milletvekili Fatih Öztürk de kongrelerin önemi ve hükümetin yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkındaki konuşmalarını gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı. Yönetim kurulunun ibrası ve tanıtımın ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen isim olan Salıpazarı İlçe Başkanlığı için mevcut Başkan Yücel Kaya ile tek liste halinde seçime gidildi.
Yapılan seçimlerde 421 delegenin 277'si oy kullandı. 3 boş ve 1 iptal oy ile mevcut başkan Yücel Kaya 273 oy alarak güven tazeledi. 
Başkan Kaya'nın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Musa Yaman, Abdullah Yılmaz, Bülent Akkiraz, Murat Yılmaz, Erol Yanak, Temel Kurtaran, Ramazan Çolak, İsa Arslan, Bahaettin Özcan, Mustafa Akgül, Ömer Torun, Enadur Şahin, Meryem Güven, Sıdıka Yıldız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir