AK Parti Salıpazarı 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

AK Parti Salıpazarı 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi
AK Parti Salıpazarı 5. Olağan Kongresi Hasan Çelebi Çok Programlı Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda şenlik havasında gerçekleştirildi
AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Düzenlenen kongreye Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 23.Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İlçe Koordinatörleri, İlçe yönetim, kadın ve gençlik kollarının başkanları, delegeler ve teşkilat üyeleri katıldı. 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongrenin başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divana Samsun Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe seçildi.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yücel Kaya, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. 
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'de selamlama konuşması yaparak belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.
MKYK Üyesi Ahmet Demircan ve 23.Dönem Milletvekili Fatih Öztürk'te kongrelerin önemi ve hükümetin yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkındaki konuşmalarını gerçekleştirdiler.
skongre-1.jpg
 
AK PARTİ'DE KONGRELER ÇOK ÖNEMLİDİR
AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel ise, "Salıpazarı ilçemiz 30 Mart yerel seçimlerinde ilçe belediyemizde %53,25, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise %78,05 oy oranı ile büyük destek verdi. Ben tekrardan teşkilatlarımız adına ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Salıpazarı, önümüzdeki 2015 genel seçimlerinde de bu büyük desteğini gösterecek ve en yüksek oy oranı ile katkı sağlayacaktır. 
Kongrelerimiz büyük medeniyetimizin tüm değerleriyle milletimizle buluşma ve geleceğe taşınma iradesinin en önemli kaynağıdır. Kongrelerimiz ülkemizin büyük hedeflere ulaşmasının da en büyük kaynağı olacaktır. Salıpazarı ilçesi 5. Olağan kongremizle birlikte ilçe teşkilatamız yenilenerek, yeni heyecanlar katarak hep birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir. Bu anlamda Salıpazarı İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongremizin partimiz, ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
 
Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı.
Yönetim kurulunun ibrası ve tanıtımın ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen isim olan Salıpazarı İlçe Başkanlığı için mevcut Başkan Yücel Kaya ile tek liste halinde seçime gidildi.
skongre-3.jpg
Salıpazarı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi:
Başkan: Yücel Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri: Musa Yaman, Abdullah Yılmaz, Bülent Akkiraz, Murat Yılmaz, Erol Yanak, Temel Kurtaran, Ramazan Çolak, İsa Arslan, Bahaettin Özcan, Mustafa Akgül, Ömer Torun, Enadur Şahin, Meryem Güven, Sıdıka Yıldız.
skongre-4.jpg
skongre-5.jpg
skongre-6.jpg
skongre-7.jpg
skongre-8.jpg
skongre-9.jpg
skongre-10.jpgskongre-11.jpg
skongre-12.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir