AK Parti Palandöken ilçe teşkilatı harekete geçti

AK Parti Palandöken ilçe teşkilatı harekete geçti
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı, Yıldızkent’te bulunan Ramiz Efendi Cami’nin isminin değiştirilmesi için İl Müftülüğüne yazılı müracaatta bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, caminin isminin 15 Temmuz Millet Cami olarak değiştirilmesini ist

15 Temmuz darbe girişimimin ardından tüm Türkiye’de başlayan Milli Mücadele nöbetleri devam ederken, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı ise önemli çalışmalara imza atıyor. AK Parti İlçe Başkanlığı Palandöken İlçe Belediyesi sınırları içerisindeki Yıldızken semtinde bulunan Ramiz Efendi Cami’nin isminin değiştirilmesi için harekete geçti. İlçe Müftülüğüne bir dilekçe ile başvuran ve AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun imzasını taşıyan dilekçede şöyle denildi:

“İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Ramiz Efendi Cami, adını FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in babasından almaktadır. Uzun zamandır ilçe sakinlerimiz ve cami cemaatimiz üzerinde olumsuz etkilere neden olan terör örgütü liderinin babasının isminin ilgili camiden alınarak camiye “15 Temmuz Millet Cami isminin verilmesini arz ederiz”

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Aslında biz ilçe teşkilatı olarak bu caminin isminin değiştirilmesi için yoğun bir görüşme yapmıştık. Bunu yaşanan darbe girişiminden sonra yazılı ve resmi müracaata dönüştürdük. 18 Temmuz 2016 tarihinde de dilekçemizi İl Müftülüğüne verdik. Bu konuda ayrıca imza kampanyası başlattık. Mahalle temsilciliklerimiz imza kampanyası harekete geçti. Duyarlı kardeşlerimizi bu imza kampanyasına katılmaya davet ediyoruz ”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset