AK Parti Özakkaya da Kahvaltıda Buluştu…

AK Parti Özakkaya da Kahvaltıda Buluştu…
Ak parti Çarşamba İlçe Teşkilatı Eski ve Yeni Dönem Yöneticileri Özakkaya kafe de kahvaltıda bir araya geldi.

Özakkaya Kafe de Sabah kahvaltısın da bir araya gelen AK Parti eski ve yeni yöneticileriyle kahvaltı yapıp sohbet etti. Sabah kahvaltısında partililere hitap eden AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, eski ve yeni yöneticilere hoş geldiniz dedi ve yürüdüğümüz bu yolda eski ve yeni dönemde bizimle olan destek veren bütün partililerime teşekkür ederim ifadeleriyle sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Çekiç:, "Birlik ve beraberliğimizi devamlı kılmak ve genişletmek için bir araya geldik. Tabi 30 ‘ Mart yerel seçimlerinde çalışan partililerime özellikle teşekkür etmek istiyorum. 30 Mart'ı başarıyla kazandık ve şükür kazasız belasız atlattık. Şimdi artık önümüzde ki seçimlere hazırlıkları yeni kadromuzla startının ilk çalışmalarına başlıyoruz. Mevcut yönetimimiz de yeni simalar var. Bizler 30 Mart'ta milletimizin teveccühü ve dualarıyla belediye seçimlerini ve en önemlisi de Başbakanımızın üstün gayretleri ile kazandık. Ak Parti olarak Samsun ve Türkiye’nin tamamında büyük bir başarı elde ettik. Bu başarı bütün teşkilatlarımızın yöneticilerimizin başarısıdır başarı bir ekip işidir. İnsanımızın mutluluğu ve huzuru için bizler siyaseti amaç değil araç olarak kullanıyoruz" dedi.

Sadece Türkiye de değil dünyanın tüm ülkelerinde mazlumların hakkını koruyan bir başbakanımız var kendi şahsi menfaatlerimiz için değil az öncede dediğim gibi bir dava bilinci bir şuur içerisinde sadece Allah'ın rızası ile hizmet için varız diyen bir Başbakanımız var ifadelerini kullanan Çekiç, "Dolayısıyla emeği geçen bütün arkadaşlarıma hususi teşekkür etmek istiyorum. Özellikle eski İlçe başkanımız Mehmet Köse kardeşimiz yol arkadaşımıza teşekkür ederim. Birlikte çıktığımız bu yolda kendisi belediye başkan aday adaylığı için istifa etmesi ile yola birlikte devam ettik. Seçim öncesinde şu oldu bu oldu muhabbetlerini unuttuk ve unutarak teşkilatımızın geleceği ve başarı için aynı heyecan ve kararlılıkla devam etmeliyiz" ifadelerini kullanarak konuşmasına şöyle devam etti.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çkeiç, "Önümüzde çok büyük ve çok önemli bir seçim var. Cumhurbaşkanlığı seçimi milletin iradesini kullanacağını bir seçim Cumhurbaşkanlığı seçimi tabi bu seçimden önce gerçekleşen 30 Mart yerel seçimi yine çok önemli ve büyük bir seçimdi. Ve bu seçim de görev alan sandık görevli arkadaşlarımıza gece yarısına kadar bekleyen partili kardeşlerime teşekkür ederim. Ümit ediyoruz ki bundan sonraki seçimlerde de bütün arkadaşlarımızla beraber yine bu yollarda yürümek ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti teşkilatları olarak en iyi bir şekilde sonuca ulaştırmak için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Yönetim de olan arkadaşlarımızın şöyle bir düşüncede olmasını da asla istemem çünkü asıl olan partinin devamıdır adalet bilincidir. Hizmet eden arkadaşlarımızın hizmetleri hayırla anılacaktır bundan sonraki yolculuğumuz dada beraber olacağımıza inanıyorum."

 AK Parti eski ilçe Başkanı Mehmet Köse ise kahvaltı da partililere yaptığı konuşmasında, 2011 ile beraber görev aldığımız ve benim istifamdan kaynaklanan bir süreç yaşandı tabi siyaset bu her şey olabilir. Her şey nasip işi Allah AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberliğini daim etsin şeklinde konuşmasına şöyle devam etti. Köse, " Partimden istifa ettim. Şuan sadece partimin bir üyesiyim. Şunu söylemek istiyorum. Siyasette İlçe Başkanı olursunuz, Belediye Başkanı olursunuz, İl Başkanı olursunuz, Milletvekili olursunuz ama bilinmelidir ki; bütün makamlar geçicidir ama AAK Parti kalıcıdır. Partimde artık sade bir üye olarak ki üyelik en önemli konudur. Bu saatten sonra verilen her göreve hazırım ve aynı kararlılıkla üye olarak çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğim. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın."

Eski İlçe Başkanı Köse, "Daha önce parti yönetiminde belediye meclis üyeliğinde olan arkadaşlarımız var. Şunu söylemek istiyorum. Siyaset uzun soluklu bir iştir, hep söylüyorum. Benim açımdan son 12 senemi AK Partiye hizmet ederek geçirmek ve hayatımın belki de en anlamlı senelerim dediğim hizmetlerim için gurur duyduğum senelerdir ve bununla da gurur duyuyorum. Çocuklarıma bırakacağım belki de en önemli anılarımı bu senelerde yaşadım. Başbakanımızla beraber ülke ve dünyaya yapmış olduğu hizmetlerin de onun yanında bulunmak Çarşamba gibi bir ilçeden destek vermek çok gurur verici. Görevimden istifa ettim bu görevi devralan Mahmut çekiç kardeşime canı gönülden başarılar diliyorum. Biz AK Parti olarak Başbakanımızın da dediği gibi çok önemli olan 30 Mart yerel seçimlerinden anlımızın akıyla çıktık. Ve halkımız yine desteğini esirgemedi bizden. Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın ortak kararıyla bir aday belirlenecek ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak ve buna halkın iradesi karar verecek biz yine Ak Parti teşkilatı olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sayın ilçe başkanım ve eski ve yeni arkadaşlarıma teşekkür eder başarılarımızın devamını dilerim" şeklinde konuştu..

Konuşmalar sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, eski İlçe Başkanı Mehmet Köse'ye verdiği hizmetler anısında teşekkür ederek bir plaket verdi. Plaket verilmesi sonrasında bir süre daha sohbet eden AK Partililer kahvaltıyı tamamlayarak ayrıldılar.

ak3-(1).jpgak3-(2).jpgak3-(3).jpgak3-(4).jpg

HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN - Nuri Oğuzhan ŞEKER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber