Ak Parti Ladik Kadın Kolları'dan Başkan Köktaş'a Ziyaret

Ak Parti Ladik Kadın Kollarıdan Başkan Köktaşa Ziyaret
AK Parti Ladik İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

 

AK Parti Ladik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hikmet Keyifli ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ladik Kadın Kolları olarak çalışmalarını çok sıkı bir şekilde sürdürdüklerini dile getiren AK Parti Ladik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hikmet Keyifli, "Ladik İlçe Kadın Kolları olarak köy ve mahalle temsilcilerimizi oluşturduk. Bu anlamda üye çalışmalarımızı da en sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemize gelen milletvekillerimiz ile birlikte programlara katılıyoruz. Belli periyotlar içinde haftalık ve aylık olarak bir araya gelip toplantılarımızı düzenli olarak yapıyoruz. Sizlerinde de bilgi ve tecrübeleri ile çalışmalarımızda daha iyi noktalara geleceğimizi inanıyoruz" dedi.
Kadınlarımızın siyasetteki, toplumsal hayattaki yeri, biz erkeklerin yerini daraltmaz bize ancak güç katar diyen İl Başkanı Fuat Köktaş da, “Siyasetin öznesi olan kadınlarımız olmadan siyasetin eksik kalacağını ülkenin ve milletin aydınlığa kavuşamayacağı düşüncesindeyiz. Bu sebeple teşkilatımızda kadın üyelerimizin, kadın teşkilat mensuplarımızın bizim için önemi çok büyük. Bizler her zaman sizin yanınızdayız. Yaptığınız ziyaretten ötürü sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette Ladik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hikmet Keyifli, Başkan Fuat Köktaş'a bir hediye takdim etti.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz