AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Türkiye yerel seçim sonuçlarını beklerken AKP istifa depremiyle çalkalanıyor. AKP Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yapan milletvekili Ahmet Öksüzkaya, son zamanlar demokrasi, hukuk ve uzlaşma konularındaki parti politikaları ile şahsi görüşlerinin uyuşmadığını belirtti.

"SON ZAMANLARDA PARTİ POLİTİKALARI İLE ŞAHSİ GÖRÜŞÜM UYUŞMAMAKTADIR"

Özsüzkaya'nın takipçileriyle paylaştığı açıklaması şöyle:  "2002 yılından beri, özellikle ilk iki dönemde yapılan icraatlarla hem yurt içinde hem de yurt dışında yıldızı parlayan bir ülke konumuna gelmemizde mensubu olduğum partinin katkısı büyüktür. Milletimiz ve dünya milletleri bu gelişmeleri takdirle karşılamıştır. Ancak, üzülerek görüyorum ki; son zamanlar da demokrasi, hukuk ve uzlaşma konularındaki parti politikaları ile şahsi görüşüm uyuşmamaktadır. Be nedenle Adalet Ve Kalkınma Partisi'nden istifa etme kararı almış bulunuyorum. Bu güne kadar birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini temenni ediyorum. Milletimize ve şehrime bağımsız olarak hizmet etmeye devam edeceğim."

ak-parti-li-ahmet-oksuzkaya-partisinden-istifa-5848337_2624_m.jpg

kaynak:haberler.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel