AK Parti ilçe Danışma Meclisi toplantısı Bafra'da yapıldı

AK Parti ilçe Danışma Meclisi toplantısı Bafrada yapıldı
AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Bafra Öğretmenevi konferans salonunda yapıldı.Toplantıda AK Parti'ye katılanlara rozetleri takıldı.

 

HABER - FOTO: Ayhan GONCA
 
     Bafra Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Alaettin Bayrak, İl Teşkilat Başkanı Salih Çelik, İl Yerel Yönetimler Başkanı Necmi Şener, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Elbir, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, belde belediye başkanları,  İl Genel ve İlçe Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, köy ve mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.
 
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Divan kurulu oluşturuldu. Toplantı öncesinde AK parti'ye katılanlara parti rozeti takıldı ve birlik ve beraberlik mesajı verildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yurduseven, "Mahalle başkanları ve sandık kurullarımızla düzenli olarak toplantı gerçekleştiriyoruz. İlçe de üye çalışmalarımız da hızla sürüyor. Bafra teşkilatı olarak çıkarttığımız tanıtım dergisinden 2 bin adet dağıtım gerçekleştirdik. Partimizin kurulsal kimliğine yakışan bir ilçe binası için çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda yeni bir bina tutuldu. Baframız doğalgaza kavuştu şuanda 6 mahallemiz doğalgaz kullanmanın mutluluğunu yaşıyor. Bafra - 19 Mayıs ilçesi arasındaki aydınlatma sorununu da İl Başkanımız Fuat Köktaş'ın girişimleri sonucu yapılacak. İhalesi yakın zamanda gerçekleşip buradaki aydınlatma sorunu ortadan kalkacak. Buradan İl Başkanımız Fuat Köktaş'a teşekkür ediyoruz." dedi. 
 
AK PARTİ'NİN FARKI 
     Başkan Yurduseven'den sonra söz alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'de belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek sunum yaptı. Başkan Şahin'in ilçede yaptığı projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler verdikten sonra sözlerine Ak Parti’nin temel felsefesi ülkeye hizmet etmektir diyen İl Teşkilat Başkanı Salih Çelik, " Sizlerin fedakârca çalışmalarından güç alan partimiz, iktidar süreci boyunca çok büyük hizmetler gerçekleştirdi. 2002 Yılı Türkiye’si ile bugünkü Türkiye’yi mukayese ettiğimizde bu farkı çok iyi görebiliriz." dedi.  
 
GÜZEL BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİN
     Türkiye’nin AK Parti iktidarı döneminde nerden nereye geldiğini rakamlarla anlatan ve önümüzdeki yıl önemli seçimlerin yapılacağına vurgu yapan Başkan Çelik, “2013 içersinde yapacağımız çalışmalar, 2014’de yapılacak Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını doğrudan ilgilendirmektedir. Birlik beraberlik içinde, tüm gücümüzü seferber ederek, kapı kapı, fert fert seçmenlere ulaşıp; yapılan hizmetleri, yapılacak yatırımları anlatmalı, AK Partimizi, her mekânda ve her zamanda en güzel şekilde temsil etmeli, tanıtmalıyız.” diye konuştu. 
    Büyükşehir Yasası hakkında da bilgi veren İl Teşkilat Başkanı Salih Çelik, "Maddi imkanı, dolayısıyla her türlü donanımı arttırılan belediyelerin kendilerine devredilen İl Özel İdare varlığıyla daha da zengin hizmet imkanlarına kavuşması doğaldır. Bu durumda hizmetin uzmanlığa sahip birimlerce görülmesi kalitenin arttırılmasında büyük rol oynayacaktır. İmkanların ve uzmanların birleştirilmesi, hızlı hizmet imkanına kavuşmayı sağlayacağı gibi hizmet bütünlüğü açısından
da insanımızın lehine bir durum ortaya çıkaracaktır."  diye konuştu. Toplantı sonunda  Köy ve Mahalle Temsilcileri, ilçe de yaptıkları çalışmaları ve talepleri dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz