Ak Parti ilçe Başkanları belli oldu

Ak Parti ilçe Başkanları belli oldu
AK Parti Samsun teşkilatında Samsun ilçe Başkanlıkları için aday belirleme çalışmaları gerçekleştirilen mülakat neticesinde açıklandı. Genel Merkeze çağrılan isimlerden 10 İlçe başkan adaylarının isimleri belirlendi.

AK Parti Samsun teşkilatında Samsun ilçe Başkanlıkları için aday belirleme çalışmaları gerçekleştirilen mülakat neticesinde açıklandı. Genel Merkeze çağrılan isimlerden 10 İlçe başkan adaylarının isimleri belirlendi.

Samsun’da İlçelerde yapılan temayül sonrasında AK Parti Genel merkezine çağırılan adaylar arasından seçilerek verilen karara göre 10 ilçe başkan adaylarının isimleri belirlendi. Mülakat neticesinde ki değerlendirmede 19 Mayıs İlçe Başkan adayı Fatih Seven, Bafra İlçe Başkan adayı İbrahim Semiz, Tekkeköy İlçe Başkan adayı Hayri Ağırlar, Ayvacık İlçe Başkan adayı Kemalettin Gökçe, İlkadım İlçe Başkan adayı Hakan Ay, Yakakent İlçe Başkan adayı Ahmet Günel, Vezirköprü İlçe Başkan adayı Mehmet Kurt, Alaçam İlçe Başkan adayı Selahattin Alkan, Kavak İlçe Başkan adayı Osman Atlı ve Ladik İlçe Başkan adayı olarak ise Recep Dirican isimleri açıklandı.

AK Parti Genel Merkeiznde ki mülakatların ardından İl Bnaşkanı Hakan Karaduman belirlenen İlçe Başkan adaylarını açıklarken mevcut başkanların kongre tarihine kadar görevlerini sürdürecekleri iddia edildi. Tüm İlçelerde ki başkanm adaylarınmın belirlenmesinin ardından Ayvacık İlçe Başkan adayları isimlerin açıklanmasının ardından yaptıkları açıklamada, “Ak parti Ayvacık ilçe başkanlığına Genel Merkezin tevecchüyle ilçe başkanı olarak atanan Kemalettin Gökçe’ye ve Ayvacık’a hayırlı olsun. İnşallah birlik beraberlik içinde yola devam etmeyi yüce mevlam nasip etsin. “ şeklinde birlik beraberlik mesajları verilmesi üzerine yeni atanan Gökçe ise sosyal paylaşım hesabından yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi.

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı ve Mbelediye Meclis Üyesi Kemalettin Gökçe, “Sevgili dava arkadaşlarım, çok kıymetli Ayvacıklı hemşehrilerim. Uzun yıllardan beri hizmet ettiğim davama; Genel merkez teşkilat başkanım millet vekillerimiz ve il baskanımızın teveccühü ile yeniden Ayvacık ilçe başkalığına aday gösterildim. Bu süreçte başta ilçe başkanımız Kadir Kızılkan'a, Değerli yönetimine, Gençlik kollarına,  Kadın kollarına, Belediye başkanımız Mustafa Belur'a,  Belediye Meslis üyelerimize, Mahalle başknlarımıza, ilçe başkan aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde “DURMAK YOK YOLA DEVAM.” Dedi.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset