AK Parti İlçe başkanı Çekiç, Başkan Bala'yı ziyaret etti

AK Parti İlçe başkanı Çekiç, Başkan Balayı ziyaret etti
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç ve yöneticileri Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Geçtiğimiz ay Çarşamba Şoförler Odası Başkanlığına seçilen Musa Bala'yı makamında ziyaret eden AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Mahmut Çekiç ve yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerde bulundular.  Ziyarette İlçe başkanı Çekiç, 30 Mart öncesi yaptığınız kongrede seçilmeniz nedeni ile sizlere başarı dilemek ve bizlerin de aynı dönemde göreve atanması nedeni ile geciken ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki AK Parti teşkilatı olarak hem halkımızla hem bürokrasi hem de STK'larımızla birlikte uyum içinde güzel hizmetleri İlçemize getireceğiz. Büyükşehir yasası ile başlayan yeni süreçte daha hızlı ve daha fazla hizmetin ilçemize gelmesi için birlik içinde çalışmamız gerekiyor. Bu vesile ile sizlere de görevinizde başarılar diliyorum diyerek Şoförler odasının sorun ve sıkıntılarını konuştular.

cekic-(2).jpgcekic-(3).jpg

Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ise ziyarette hükümetin geçtiğimiz günlerde çıkarttığı 65 yaş üstü, malul emekli, gazi, şehit aileleri gibi ailelerin ve insanların Çarşamba Özel Halk Otobüslerinde ücretsiz taşınması noktasında çok sıkıntıları ve haksızlığın olduğunu bu uygulamanın yanlış veya eksiklerinin bulunduğunu belirterek şöyle devam etti. Bala, "Bizler elbette ki yaşlılarımıza saygımız sonsuz ve kusur etmemeye çalışıyoruz. Gazilerimiz, şehitlerimiz, hepsi bizim ama bizler ekmeğini yolcu taşıyarak ve günde belki de bir kez sefer yapan otobüs şoförlerimizin bu noktada çok sıkıntılı olduğunu biliyoruz."

Bu noktada mutlaka bu kanun için değişim veya esneklik istiyoruz. Ayrıca yine Samsun'a otobüslerimiz giremiyor bu otobüslerimizin şehir içine girebilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız, sizler ve Samsun İl Başkanımızdan yardım ve destek bekliyoruz ifadelerini kullanan Bala, "İnanıyorum ki şoförlerimizin bu sıkıntılarını hep birlikte çözceğiz. Bu vesile ile aynı zamanda sizlerin de göreve atanması ile başarılar diliyorum. İnanıyoruz ki hem bizlerle hem de ilçemizde ki diğer oda başkan ve yöneticilerimizle gelecekte çok ahenkli ve güzel hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz. Ziyaretiniz nedeni ile çok teşekkür ediyor sizlere de görevinizde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.  AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Başkan Mahmut Çekiç ve Şoförler Odası Başkanı Bala ile yöneticiler bir süre daha sohbet ederek sorun ve sıkıntıları görüştükten sonra ziyaret sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber